TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TÖRR - Chcípni o kus dál


Törrorist - Jirka Pokorný

Čtu si tady diskuzi a i když jsem se původně vůbec nechtěl zapojit, nedá mi to... Dávám za pravdu Meresovi, b.wolfovi i Kolíkovi. Všechny ty děsy a zvrácenosti jsou jedna veliká legrace, celá póza je tak stráášně drsná, že ji opravdu nejde brát vážně. Ale komu se líbí, tomu ji přeju. V polovině devadesátých let jsem pozval pracovníka z UK na koncert několika kapel v Rakovníku, jednou z nich byl i Törr. Nikdy nevymažu z hlavy vzpomínku - Vasilův vyděšený pohled na tři muže v kuklách, kteří právě vyšli na pódium a jeho otázku: "Teroríst?"

1. 09. 2020 21:46

Chcípni o kus dál - rumcajs

jsem dlouhou dobu ignoroval. Před pár lety jsem si desku pustil a musím přiznat, že mě bavila. Zvuk i hudba jsou správně záhrobní. A Šakala prostě můžu. Jeho projekt GIWMÜR tu nedošel zaslouženého docenění, pro mě šlo o domácí desku roku.

1. 09. 2020 12:53

Manowar - mnoho hitů !! - lukáš

To B. Volf . Možná jsou Manowar směšní. Ale spoustu hitů- Mountains, Holy war, Defender, Power of thy sword, Spirit horse of the cherokee, Warriors of the world, Master of the wind, Crown and the ring, příchod království, carry on, Gates of valhalla, Black wind, fire and steel,Bridge of death, blood of my enemies, kill with power,Thor ... To je málo hitů ??!!

1. 09. 2020 10:48

2 Kolík: - b.wolf

tak zrovna Maňowař mně tady vůbec nechybí. Kromě jediného alba trapní pozéři "true metalu", nic víc. 1x jsem zažil jejich koncert a tragédie je slabé slovo. Anthrax, Over kill, to je jiná ...

1. 09. 2020 8:35

- Pepsi Stone

Neboj Koliku, do pristi desetiletky si davame zavazek doplnit i tyhle recenze :)

31. 08. 2020 19:20

Henych... - Kolík

...se chová jak debil a Torr nestojí za řeč, natož za recenze v Metal Foreveru. Bohužel na úkor Manowar, Anthrax, Overkill a mnoha dalších kapel, jejichž recenze zde chybějí už mnoho let. Ale tyhle debaty už jsme tu vedli, takže to je jen takové připomenutí. Když to redaktorům vyhovuje... :-).

31. 08. 2020 19:07

- Janek

To je asi stejny blekic, jaky se snazil delat Torr s tim saskem...https://www.youtube.com/watch?v=_7YPP5ah9Qc

31. 08. 2020 16:15

- Avram

Já bych nebyl tak přísnej. Witchhammer (nebo Kladivo na čarodějnice z 1993) je pro mě dodneška bomba s nesmrtelnými riffy. Se Švarcem to šlo hodně dolů, zaujala mě jenom atmosféra na Institutu. Na Chcípni o kus dál kromě Vzpomínek na život není opravdu vůbec nic, co by stálo aspoň za vteřinu pozornosti. Izzyho období mě minulo. Made In Hell je pro mě ale zase super jízda. Pak už to jede jenom setrvačností, ale před pár lety jsem viděl naživo (už bez Henycha) a za mě s koncertem úplná spokojenost.

31. 08. 2020 11:44

Re - Radim

Nazývejme věci pravými jmény..Za mne tato kapela dnes ztělesňuje klišé, hloupost, laciné vulgarismy, jednoduchost…V 90 tém jsem možná trošičku respektoval a vnímal Armageddon, dál už pro mne prázdnota, láce, odpad. Nezapomenu, jak vystupovali v Hlučíně na jednom festu a jak pro mne egocentricky, inteligent (v uvozovkách) Henych vylezl na podium a pozdraví lidi : Tak co vy prasata…no a sklidil stovky fakáču se sborovou odpovědí : co ty čecháčská pi..o…a bylo vymalováno.Raději si poslechnu Masters Hammer a Root.

31. 08. 2020 8:10

- Janek

Lukasi, na kdyby se nehraje, a uprimne, oni by v konkurenci proste neuspeli....Pohledem tehdejsich ocich to byly ty nase kurva legendy, nic jineho nebylo a to co bylo, jsi poslouchal ze zmuchlanych kazet, ale cele to vyprchalo jak levny parfem z Polska...chvili zavonel a nebo zasmrdel a byl pryc...jenze tehdy jsi z toho chcal.Ale dneska, tyhle kapely mohly vyjet jiz v 90. ven...a myslis, ze by z nich nekdo chcal? Otevri oci, ta nostalgicka doba, kdy ses pod perinou bal bububu dema Torr, je pryc...proste to skoncilo. Je uctihodne, ze se o tom dneska vubec nekdo bavi, diky tomuhle tento hnuj zije dal...netvrdim, ze ty deska nemam i ja doma, ale za psolechnich 20 let jsem je nevytahl...cele je to k smichu a Torr nema s black metalem vubec nic spolecneho...je to heavik s radoby tvrdymi texty,kde prim hraje vulgarita a pitomost...

30. 08. 2020 14:06

- Janek

a proc bych psal o arakainu, kdyz resime Torr...prober se

30. 08. 2020 13:10

A co Arakain Janku ??!! - lukáš

To Janek : A proč nepíšeš třeba o Arakainu ??!! Tady by si taky mohl napsat , že to byla kopírka Metallicy, či Slayeru. Jsem člověk odkojený Arakain - 86,87, Dereš - na panské či dema od Debustrol a torr ? Za komunismu tady nic nebylo. Jen burzy. A to mi bylo nějakejch 14 let. Milionář nejsem. Na florenci byly burzy s kazetama. Kdyby za komunismu mohli jet ven Arakain, Torr , Dereš či Debustrol, tak dnes by byli slavní.

30. 08. 2020 13:06

- Janek

co bylo bylo...tehdejsimi meritky to demo asi silu melo, ale doba pokrocila, ale jen tihle zustali jaksi zaseknuti nekde v roce 87. Tisice fanousku snad uchvatili, ale kdo dneska prijde na jejich koncert? Par blbu, kteri si je spletli s Alkeholem. Torr byl mozna vyrazna kapela do roku 90...v zacatcich to byl bezduchy bigbitek, potom se objevil Henych, ktery tomu dal jakousi formu, kterou ale zkopiroval od sousedu...dneska ani Torr a ani Henych 666 nikoho nedesi a s black metalem to nemelo spolecneho nic ani tehdy a vubec ne dnes. Byli to jen bubaci,kdesi v sedi Ceskoslovenska.

30. 08. 2020 12:46

A proto je Torr legenda !! - lukáš

Tisíce zástupu fandů, kteří milovali a milujou demo Witchhammer. Spusta kapel které ovlivnili. A proto jsou humus ... Pitomější blbost jsem dlouho neslyšel.

29. 08. 2020 14:19

Torrr... - Kolík

...je zcela bezvýznamný tuzemský humus, který se špičkovým zahraničním black metalem nemá nic společného. Jak napsal b.wolf - je to odpad.

28. 08. 2020 14:21

- Meres

B.wolf> v podstate súhlas s tebou, len som to nechcel napísať tak tvrdo aby som neurazil miestnu obec :D Törr je sračka.

28. 08. 2020 3:30

šakal - Martin

Ta hrůza, co se teď objevila na youtube nemá hlavu ani patu, to nemůže myslet vážně!!! Je vidět, že je totálně mimo realitu...

27. 08. 2020 20:19

- b.wolf

tocim kdejaký styl, ale tohle ani omylem. Black si občas dám, törr nikdy... Odpad...

27. 08. 2020 20:10

- Meres

Milý Lukáško, ja by som celému Torru dal ešte menej jak 6 bodov. Klasické albumy som počul všetky, viacerokrát, ale ani jeden ma výrazne nezaujal, v hlave mi nezostal skoro ani tón po dohraní. Takže za mňa najpreceňovanejšia kapela na CZ metalovej scéne.

27. 08. 2020 18:37

!! Horká novinka - šakala . !! - lukáš

!! Horká novinka !! Dan šakal má připraveno 8 písní, z toho dvě jsou instrumentálky . Muziku chce vydat

27. 08. 2020 15:58

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07857 sekund.