RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku FLOTSAM AND JETSAM - Blood In The Water


HELLOWEEN - Chroust

HELLOWEEN - 5 kusů super, jinak standard, ale co nového vymyslet, že :-)

16. 06. 2021 17:38

- vn

Na Flotsam se těším. Helloween jsou v očekávání na maximalní úroveň. I když první místo ve Sparku přidává i obavy. ;) Hlavně co se zvuku týče.

4. 06. 2021 1:48

- htaedas

To Pepsi: s Helloween je mi to jasný, že musím počkat. To já jen tak, kdyby náhodou ;-)

3. 06. 2021 14:17

- Pepsi Stone

sebemenší informace PŘED domluveným datem vydání recenze a rozhovoru.

3. 06. 2021 9:53

- Pepsi Stone

Co se týká těch Helloween, tak tě budu muset odkázat na na recenzi, protože domluva je taková, že nebudeme poskytovat sebemenší informace domluveným datem vydání recenze a rozhovoru. Že už recenze vyšla ve Sparku je jiná věc, která byla ze strany Nuclear Blast vysvětlena tím, že kapela dává přednost tištěným magazinům před těmi internetovými. Prostě v komunikaci s firmami a managementy jsou jasná pravidla, která se musí dodržovat, jinak na příště máme smůlu. A to se vlastně vracím na začátek této diskuze. Pokud byla domluva s Flotsam And Jetsam nebo AFM Records taková, že recenze na novou desku vyjde ještě před vydáním, tak to tak prostě je a nevidím důvod k trapným komentářům o pokoutně tahaných mp3. Navíc, firmy NEPOSÍLAJÍ fyzické nosiče, protože na formát CD se už prakticky rezignovalo. Jenže to asi vševěd, který o tom ví tolik, že si to ani nedokážeme domyslet, ani nezaregistroval. Nicméně, recenze na Blood In The Water se už objevila na řadě zahraničních hudebních webů, což je taky skutečně tak těžké zjistit, stačí si to jen zadat do Googlu. Takže, milý Knighte, než začneš něco plácat, ověř si pořádně informace, protože pak tvoje argumenty působí velmi lacině.

3. 06. 2021 9:51

- Mira K.

Chlapy díky za recenze jen tak dál

3. 06. 2021 9:14

- htaedas

Vy už máte Helloween? A co? Dobrý? :-)

3. 06. 2021 8:29

- Pepsi Stone

Velmi nerad se vyjadřuji k podobným věcem, především pokud se jedná o komentáře, jaké zde předvedl Knight. Ale přece jen, aby měl trochu představu o naší pomýlené morálce. Teď v tuto chvíli máme v redakci k dispozici desítky alb, které ještě čekají na vydání a to včetně nových Helloween. A věř tomu, že striktně oficiální cestou, přímo od vydavatelské firmy nebo managementu.

3. 06. 2021 5:40

- Gabriel

Já jen k tomu tématu. Psali mi dnes z Mysticproduction, že mi nové cd Flotsamů už posílají.

2. 06. 2021 20:52

- htaedas

To se tu ozvali zase někteří neznalí? Už se to tu probíralo. Dohledejte si rejpalové. A že by se nikdy neobjevila dřív recenze, než je oficiální produkt na světě, ať je jakýkoli, tak to je opravdu blbost. A recenze týden před vydáním? No to je katastrofa! Já jsem tu musel číst od Pagana recenzi na album, které mělo vyjít snad až za měsíc! A spíš mě víc štvalo, že on už to slyšel a já musím čekat několik týdnů.

2. 06. 2021 19:02

- Venca

Souhlasím, neskutečná prasárna!

2. 06. 2021 18:15

- Knight

O věcech, do kterých si mluvit nenecháte, vím mnohem více, než domyslet bys vůbec dokázal. Jistě vám tedy nikterak nebude vadit, když kopii vaší pseudorecenze zašlu AFMR a kapele, jejíhož FC jsem dlouholetým členem.

2. 06. 2021 17:38

- Savapip

Je fajn, žes nám to vysvětlil. Asi tě neuklidní, že si to dál budeme dělat po svém a do věcí, o kterých zřejmě moc nevíš, si mluvit nenecháme. Ať se ti daří ;-)

2. 06. 2021 17:24

- Knight

Pokud vám podobný přístup přijde standardním, mně rozhodně ne. Svědčí to pouze o vaší pomýlené morálce. Nevím o jediném solidním webu, jenž by zveřejňoval recenze před oficiálním vydáním alba. V případě vašeho plátku zdaleka nejde o první případ. Savapipe, vaše ustálená praxe není žádným uměním, tento ritus je spíše k pláči, zde rozhodně není čím se chlubit, ba naopak. Jste směšní zoufalci.

2. 06. 2021 17:17

- Savapip

Na to, na co ses zeptal, ti Pagan naprosto přesně odpověděl. Jak má ještě konkretizovat, že není majitelem nosiče ani neposlouchal nějakou staženou empétrojku? Jestli tě zajímá ještě něco jiného, zkus se zeptat na to další, co chceš vědět... Nicméně napovím, ono těch možností, jak se dostat k dosud nevydané nahrávce a ještě na ni "nadrzo" před termínem vydání uveřejnit recenzi, zas tolik není..., po tolika letech působení zinu už to v řadě případů umíme...

2. 06. 2021 16:34

FAJ - dan

nerecenzoval predsa parametre zvukovej nahrávky ... inak CDrip je už na webe

2. 06. 2021 16:22

- Knight

Tvá odpověď je ryzím alibismem. Nebuď srab a konkretizuj.

2. 06. 2021 15:47

- Pagan

Ani jedno.

2. 06. 2021 14:57

- Knight

Pagane, jsi majitelem fyzického nosiče tohoto dosud oficiálně nevydaného alba, nebo jsi svou recenzi sepsal na základě poslechu nějaké stažené empétrojky?

2. 06. 2021 13:20

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11202 sekund.