TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku POWERWOLF - Call Of The Wild


- Avram

Problém těchto kapel je, že mám pocit, že už jsem to 100 000 000krát slyšel. Před 23 lety bych dal klidně 8/10 :-D

20. 08. 2021 12:27

Strašná sračka - Kolík

Obdlivuju Pepsiho, že si takovou hrůzou kazí několik hodin života. 0/10

15. 08. 2021 20:34

- Meres

Pepsiho recenzia je trefná. Toto je agrometal pre vývarovne a výčapy.

15. 08. 2021 20:04

Pepsi - René

Powerwolf se dobře poslouchá ale Pespi ne nadá pít a číst.

15. 08. 2021 15:14

- htaedas

Já jsem se s kapelou seznámil až na minulém albu a šlapalo to velice dobře. Na to konto jsem zkusil celou grafii a kromě prvních dvou alb je to prakticky stále to samé, což u mě neznamená zápor. Je však pravda, že nové album oproti minulému slabší je. Už ani tu rychlovku nezařadili. Ano, je to nabubřelý, nařvaný, ale když si představím koncert, tak to musí být nářez a to se jim upřít nedá. A o tom tahle hudba snad taky je, ne? A pokud u někoho tato hudba byla vždy hovno, tak proč to vůbec poslouchá?

8. 08. 2021 10:28

Hm, - b.wolf

to mě teda Pepsi dost zklamal... Powerwolf vydali dvě super fošny, debut a Lupus Dei, v době vydání to bylo zajímavé zjevení na metalové scéně, po nich už to fakt bylo spíš vaření z převařené vody, ale 3/10? V záplavě sraček, které se drze vydávají za metalisty, jsou Vlkodlaci hodně top ... 7/10

8. 08. 2021 10:10

... - HonzaFuentes

Jestli byl cíl té druhé recenze vyvolat diskuzi, tak se to povedlo. Pokud to bylo myšleno vážně, tak byste v redakci měli zavést nějakou výstupní kontrolu kvality (pokud ještě není). Tohle je fakt ostuda. :D

5. 08. 2021 19:05

- htaedas

Přesně jak píše Luiz. Nejde o korektnost samotné recenze, ale že se k tomu vyjadřuje někdo, komu ten styl nic neříká a to jsem již psal v mém prvním komentu. V opačném případě se fakt pak můžete rovnat obyčejnému bulváru.

5. 08. 2021 18:48

- Luiz

Jistěže nemáš jen chválit, ale máš se držet svého kopyta a nesrát se do toho kolegům. To je rozdíl, ty liberále. Ulevit si můžeš v diskuzi, když cítíš tu neodvratnou potřebu. Nebo začínáš recenzovat všechno? Potom to dopadá tak, že jeden recenzent udělí 8,5 bodu a druhý 3. Co si z toho má méně znalý čtenář vzít? Jak by asi dopadla má recenze např. death metalové kapely, když death metal nemám rád? Podobně jako ta tvoje.

5. 08. 2021 17:57

- Pepsi Stone

Je to korektni, není to korektni... Já si nikdy na přehnanou korektnost, kterou je dnešní doba tak prosycená, že člověk nikdy neví, kdo se urazí a udělá z komára velblouda, nepotrpěl. A to je vlastně i tenhle případ... Abychom tedy byli korektní, musíme na těchhle stránkách psát jen o tom, co se nám líbí a všechno chválit? To ne, takoví liberálové tu skutečně nejsme. Myslím si, že je pořád lepší říct na věc svůj názor, ač negativní než držet koutě hubu. Tak daleko snad ještě nejsme ani v dnešní podivné době.

5. 08. 2021 16:48

- htaedas

Těch hoven, které Tě nadzvedly, si asi slyšel spousty, ale zrovna u Powerwolf si měl potřebu to dát najevo. A u stylu, který prakticky cíleně neposloucháš a nemáš rád. Ne, to opravdu není korektní.

5. 08. 2021 7:55

- Luiz

Á, pánové jsou experti. Ale jediná dobrá hudba je ta, která se líbí vám, viďte? Ale ve své samolibosti zapomínáte, že nejen v hudbě se každému líbí něco jiného, podobně jako je to s auty, ženami atd. Proto bych si nikdy nedovolil komentovat alba kapel, jejichž žánr není můj šálek. Pozn.: nové album Powerwolf jsem ještě neslyšel, takže jej nehodnotím (i když vím, že můžu opět očekávat pouze jednoduché melodie se snahou o líbivý refrén, tj. styl, u kterého opakovaný poslech nic moc nového nepřinese). Ale reagoval jsem na Pepsiho proto, že celou diskografii kapely přirovnal k hovnu, s čímž zas tak úplně nelze souhlasit. A stejné sračky můžu napsat o kapele, která se líbí jemu. A to se opět dostáváme k úvodním větám mého příspěvku. Nemá to smysl.

4. 08. 2021 23:41

- Maty

Souhlas s Pepsim. Existují jen dva druhy hudby. Dobrá a špatná. A Powerwolf se mezi tu dobrou rozhodně neřadí. Tečka.

4. 08. 2021 22:26

- Hunter

Vidím to podobně jak Pepsi.

4. 08. 2021 22:20

- Pepsi Stone

Díky za reakce, i když negativní. V podstatě jsem je očekával. Předně musím říct, že recenze rozhodně nebyla psaná ve vzteku, protože po letech poslouchání hudby a jejího recenzování mě skutečně hned tak něco nerozhodí. Prostě jsem jen vyjádřil svůj názor, coz stále ještě v této době jde. Sepsání dodatkové recenze bylo naprosto spontánní, protože přesto že hudbu Powerwolf nevyhledávam, jejich novinku jsem slyšel a měl jsem potřebu se k ní vyjádřit. Vlastně ani nijak nezměnila můj názor na kapelu (ano, viděl jsem ji několikrát i naživo v rámci festivalů), kterou považuji pořád za nafouklou bublinu. Narozdíl od řady jiných kapel z tanku melodického metalu.

4. 08. 2021 20:33

úprava medikace - úřad pro kontrolu nebezpečných

dobrý den, chtěli jsme se touto optat, užívá pan Pepsi pravidelně své léky ? případně neměl by se raději urychleně obrátit na svého odborného lékaře a požádat o úpravu (výrazné zvýšení) dávkování.

4. 08. 2021 20:27

- Ramón

Co třeba příště Pepsi, před psaním recenze něco rozmlátit, zanadávat si jak je možné, že něco tak hnusnýho a odpornýho co mě štve, je tak populární a pak si v klidu a unavený s vyplavenými hormony štěstí sednout a něco smysluplného a objektivního napsat:)

4. 08. 2021 20:06

- Luiz

To Pepsi Stone: POWERWOLF nikdy nevydali dobrou desku? Zajímavé tvrzení, ale od člověka, který tento žánr oblíbený nemá, je to velmi úsměvné. Proto sem necpi své zapšklé recenze kapel, jejichž žánr neposloucháš. To by ti zde také někdo mohl okomentovat ta "hovna", které posloucháš/recenzuješ ty.

4. 08. 2021 19:11

- Petr Z.

Co jiného čekat od Pepsiho? Přijde mi, že ten kritizuje cokoliv co zavání melodickým metalem. Noví Powerwolf nejsou špatní, ale ani nijak zvlášť skvělí. Jde o celkem průměrnou nahrávku. Minulá byla citelně lepší.

4. 08. 2021 14:46

- - Petronius

Obě recenze jsou až vyzývavě antagonické. Já se neztotožňuji ani s jednou z nich. Nové album Powerwolf je dle mého soudu o dost méně povedené, než předchozí The Sacrament Of Sin. Jestliže Svátost bych i teď ohodnotil osmičkou, tak novinka to má u mě (s velkou bídou!) za šestku. Prostě mi zde chybí aspoň jeden opravdu hitový kus.

4. 08. 2021 13:07

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.13739 sekund.