ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JINJER - Wallflowers


- Supermartonator

Omlouvám se,že se do toho ještě vkládám. Samozřejmě jsou Jinjer a Spiritbox jinde. Ale určitě společně body tam jsou a proto je svým způsobem budou lidé trochu porovnávat. Spiritbox zrovna moc mainstream metal nehrají. Jistě,některé skladby jsou schválně popovejsi,ale jinak mají jejich songy zajímavé struktury. V kytarách naleznete spoustu zajímavých a neotřelých motivů. Jasně,není to taková divocarna a experimentatirstvi jako třeba Iwrestledbearonce, ale zas tak jednoduché to není. Novinka je velice pestrá. Jinjer jsou instrumentálně namakani...zpěvačka je úžasná. Novinka je víc death metalová (v porovnání s minulostí), Spiritbox se drží metalcoreu. Jinak ono spíš Jinjer stále popularitou rostou a jsou již metalovým mainstreamem...což ale neznamená nic špatného. Mě třeba Spiritbox baví víc,protože jsou v mych uších netypičtí a jiní než tuny dalších kapel.

8. 10. 2021 9:31

- V.

To je sice možné, ale sám přece musíš slyšet rozdíl. Spiritbox možná mají tvrdé kytary, ale když to přeženu, je to svým způsobem pop. Zkrátka mainstream, takový ten metal, který nikoho neurazí a fajnově se poslouchá na první dobrou. A tím neříkám, že jsou špatní. Jen mi přijde, jako bys srovnával třeba Panteru a Linkin Park :-)

8. 10. 2021 8:04

- Meres

Vôbec není, pretože aj na sputnikmusic sú uvedení medzi similar bands ;-)

7. 10. 2021 19:32

- V.

Srovnání se Spiritbox mi přijde úplně mimo mísu.

7. 10. 2021 18:32

Spiritbox - Danny7th

Spiritbox - do dneška jsem neznal, ale příjemně překvapili. Sice se o originalitě mluvit nedá, kytarové postupy jsou už mnohokrát provařené, ale i díky výbornému zpěvu se to moc dobře poslouchá. Za mně mnohem lepší než třeba poslední Architects. Kdyby se toto hralo v rádiích jako rockový mainstream, vůbec bych se nezlobil.

7. 10. 2021 18:01

pre Supermartonatora - Meres

To je názor ktorý sa mi páči :-)) U mňa SB tiež bude naskôr v top 10 za tento rok. Škoda, že recku nestíhaš, snáď sa toho chopí niekto iný. Myslím si, že táto skupina stojí za povšimnutie. P.S.: Wallflowers sa aj mne zdá že je lepší ako to predošlé CD, ale aj tak sa neviem pri počúvaní ubrániť pocitu, že to u mňa veľmi nefunguje.

7. 10. 2021 14:06

to Meres - Supermartonator

Já bohužel recenzí nestíhám. Nicméně Spiritbox docela útočí aby se mi dostali do top 10 za tenhle rok. I Jinjer udělali dobré album. Líbí se mi víc,než to předchozí. Ale popravdě Spiritbox mě baví daleko víc.

7. 10. 2021 12:48

- Meres

Spiritbox určite nie je tuctovka, proste ja to počujem tak, že Spiritbox dokážu zložiť chytľavú a zapamätateľnú pesničku - Jinjer nie. Mohol by to rozlúsknuť niekto v recenzii :-))

7. 10. 2021 12:06

to Meres - jirka7200

Hudebně i kvalitou jsou Jinjer a Spiritbox úplně jinej vesmír, mají společného jen to, že v obou kapelách zpívá ženská a tu doprovází tři muzikanti. Tuctovej melodickej metalcore Spiritbox jemně ozváštňuje jen použití samplů.

6. 10. 2021 23:31

- Meres

Pre mňa tiež neskutočne preceňovaná skupina. Všetko je síce na svojom mieste, image, zvuk, hrať a spievať (resp. revať) páni a dáma vedia, ale chýba to najpodstatnejšie - pesničky. Vypočujte si radšej nový album kanadských Spiritbox, ktorí to robia omnoho omnoho lepšie ako Jinjer.

6. 10. 2021 15:52

to Blaaj - jirka7200

souhlasím s tebou, že poslouchat hudebníky z Jinjer je zážitek, patří v daném žánru mezi špičku. Jen ta zpěvačka to občas posune někam jinam. Dle jejích slov hudebně uvízla někde v devadesátkovém rocku typu Guano Apes a na jejím projevu je to znát.

13. 09. 2021 11:44

- Blaaj

Tak to nesouhlasim. Jinjer jsou naprosto originalni. Jsem narocnej posluchac a miluju slozity chaoticky aranze, bubenika z jazzovym feelingem hrajici pod groove kytarou. Napady a instrumentalita patri k nejlepsimu v danem stylu soucasnosti.

12. 09. 2021 23:42

- Demonick

U mňa momentálne taktiež asi najpreceňovanejšia kapela súčasnosti. Okrem sexy speváčky so zaujímavým hlasovým spektrom na nich nevidím vôbec nič úžasné, a to som dával JINJER šancu už X-krát. Vždy však jedným uchom dno a druhým von...

1. 09. 2021 14:45

- Jirka Čáp

Pro mě hodně přeceňovaná kapela. Viděl jsem je asi čtyřikrát, naposled letos na Fajt festu a nudilo mě to. Dal jsem jim už hodně poslechových šancí, ale nějak to nejde. S hodnocením bych souhlasil.

1. 09. 2021 12:19

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08126 sekund.