PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Vilém ČOK & BYPASS - 4 kruhy


- Josef

Od roku 2000 nic extra od Čoka nepřišlo a to je fakt škoda. je to showman. souhlasím s názorem recenzenta že hlavní slabinou jsou texty. ty má fakt Čok marný.

6. 02. 2022 10:44

- janek

Jasne, v ocich nas cechu je to svetova liga, ve svete to bohuzel nikoho nezajima....

5. 02. 2022 18:13

- V.

Nevím, jestli je rocker (coz je uplně jedno), ale je to geniální muzikant a skladatel. Stromboli jsou světová liga.

5. 02. 2022 15:25

- Janek

Ja Pavlicka nijak nehodnotim, Stomboli asi ok, ale obcas to byla tedy halucinace jak bic...Ale nemyslim si o nem, ze je to rocker, je to kvalitni muzikant, který zahraje vsechno, ale tezko rici, zda to jde od srdce.To je alespon muj nazor....Prazsky Vyber bylo povyseno jako na modlu cehosi nedoktnutelneho, ale popravde, je to vazne tak kvalitni, ze dodnes z toho mate orosene celo? Kdyby se Majkl nesral do politiky, tak by jej dneska uz ani nikdo neznal.

5. 02. 2022 14:40

- themooncrow.217

U toho Výběru mi vadí, že to Kocáb tlačí do jakési intelektuální nadřazenosti, že dělají muziku, které když nerozumíš, tak jsi politováníhodnej nýmand, co nerozezná to jejich pravý zlatý zrno od ostatních podřadných otrub. Ale Pavlíčka bych se zastal, na jeho Stromboli nedám dopustit a dokonce bych i tvrdil, že nic lepšího u nás nevzniklo. Navíc i jeho filmová tvorba je hodně poslouchatelná a myslím, že má za ni i nějaká ocenění. Toho Vildy je mi až líto, že namísto muziky musí ze sebe v tolika letech dělat onoho přerostlého puberťáka, aby někoho zaujal, všiml si ho a zpropagoval CD na Nově či Primě jak skotačivě na zahradě skáče do bazénku. Třeba je tohle v dnešní době symbol rockertví. Prostě nemá na to postavit kapelu sám na sobě, ne utáhne to a nemá (hudebně) čím zaujmout. Zkouší to tolik let, pořád nic, a asi mu to ne a ne dojít. Za mě chodí pořád tam a zpět slepou uličkou. Tu Novou Růži mám v oblibě dodnes, dokonce mám i jejich originální první CD, vydané v edici (se poseru) : Diskotéka Mladého světa. A to se setsakramentsky počítá!!!

5. 02. 2022 12:56

- janek

A co je vlastne Prazsky Vyber?Kapela, ktera se stala kultovni jen proto, ze jim zrovna nevysla nejaka deska. Kultovnost z tohoto udelala pouze doba, zadna pridana hodnota v tom neni, jelikoz se to vzdycky utapelo v bazine egoismu vsech zucastnenych. Kocab je asi kvalitni varhanik, ale urcite neni rocker. Jeho solove desky byly propadaky, uplne stejne jako Cokovy.

5. 02. 2022 12:12

Průser ! - lukáš

Nechápu, že člověk který založil Novou růži natočí takovej průser ! Cd mám doma . Ale ani jsem ho málem nevydržel poslouchat do konce. 2,5 / 10

5. 02. 2022 12:07

- adrian

Vilda mi vzdycky prisel mnohem autentictejsi nez to velky umeni na co si hraje zbytek Prazskyho vyberu. Diky za pripomenuti Nove ruze, to jsem poslouchal jako decko a uplne jsem na ne zapomnel. To byl vynikajici bigbit.

5. 02. 2022 9:28

- themooncrow.217

Tak jsem to konečně poslechl a... za mě to vidím tak, že jakmile má Vilda kopat sám za sebe, tak je to problém. Problém, který dost skřípavě rezonuje v uších. V Pražským výběru už léta přicmrdává duu Kocáb/Pavlíček, zkušeně basuje a tajtrlíkuje, sem tam mu dají čichnout, ale ke kormidlu ho nepustí. Fatální jeho chybou byla Nová Růže, kdy s Balážem nedokázali ukočírovat svá narůstající sobecká ega a kapelu, která měla slušně našlápnuto a před sebou slibnou budoucnost, poslali nepochopitelně do kytek. A to Roškaňuk s Honigem byli top muzikanti do party a jejich Nová Růže 1991 má dodnes fajnovej šmrnc. Ty následný sólovky už jsou víceméně marný, maximálně dvě tři skladby (když se zadaří), zbytek ocenění za odvahu to zveřejnit, svou nakašírovanou rádoby přirozenou infantilností to nezachrání, je to křiklavý balanc na hraně trapnosti. Jednoznačně postrádá onoho schopného principála, bez něhož evidentně tápe a tu cestičku, kterou si našel a snaží se jí zatím marně vyšlapat, není schopen ujít, natož se po ní dostat k cíli.

4. 02. 2022 19:49

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08315 sekund.