TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KABÁT - MegaHu


- themooncrow.217

Skvělá, skvělá deska. Hitově vyrovnané skladby (Číňany nepočítám), čitelný ostrý zvuk, nechutně chutnej obal, od první do poslední noty Kabát dokazuje, kdo tomu tady v ty naší chmelové kotlině velí. Neřešit malichernosti a různé ochcapinky a prostě si to užít. Svolejte partu kámošů, zapalte oheň, narazte bečku, pusťte si Mega-Hu a valte to až do ranního kuropění, přesně vo tom to je!!!

5. 06. 2022 17:37

Předem říkám... - Kolík

...že nemám rád většinu českého prefabrikovaného hard rocku a heavy metalu. Až na několik výjimek. Tohle je jedna z nich. Jednoznačně nejlepší album Kabátu a jednoznačně jedno z pěti nejlepších alb hard and heavy stylu. 10/10

5. 06. 2022 9:58

- johny

Nechcem sa ku kazdemu albacu vyjadrovat, ale az do Suma Sumarum, teda vyberovky, vsetky albace su fajn. Nie je to Dream Theater, ale nik sa o to ani nesnazi a to je fasa. Uz som z Kabatov nejak vyrastol, ale albace do tej vyberovky si vypocujem kedykolvek, lebo boli a stale su fajn. Za vsetky by som dal u mna hodnotenie 8/10 a vybavene.

3. 06. 2022 16:29

nevím - The Keeper XIV.

Mě se tady líbí ty songy, které by mohly být třeba ještě na Coloradu, jako třeba Teta, Učitel a ještě pát. Určitě třeba Prdel vody, ta by se textově hodila i na Děvky. Tudíž jsem to albuzm bral jako trochu návrat. Ale pak jsou tu bohužel takové ty s vážnými texty, které se k této partě, kterou má zafixovanou jako hospodskou srandakapelu, vlastně ani nehodí - Ďábel a syn, Šaman. Ty určily směřování skupiny do budoucna, kdy jsem jí už pak zavrhnul.

2. 06. 2022 22:33

- Moloch

Za mě druhá nejlepší deska Kabátu (hned po Děvkách), která v podstatě uzavřela jejich nejsilnější období. Nesmrtelné hity jako Bruce Willis, Šaman nebo Ďábel a syn mluví za vše. 9/10

2. 06. 2022 20:39

změna - Domy

S touhle deskou jsem Kabát jako věrný fanoušek opustil. Jsou tam pecky jako Ďábel a syn a Šaman - to bez pochyby. Ale nějak mi to už přišlo jinde. Bez problémů si tu desku dnes poslechnu, ale už jsem si ji nikdy nepořídil jako originál.

2. 06. 2022 20:17

- Jan Tleskač

bylo mi krásných 16 let, hrál jsem fotbal za mladší dorost a když jsme běhali v zimě v zasněžených lesích kolem stadionu, pořád jsem si v duchu prozpěvoval texty Kabátu z téhle desky :-) ve walkmanovi jsem tu kazetu skoro zavařil, jelo nám to z repráků i na lyžáku, no prostě krásná doba. Pak už jsem Kabáty přestal poslouchat a začala cesta přes grunge, numetal, metal až k melodickému hardcoru, který mám dnes nejradši. Ale na tuhle desku nezapomenu, společně s Děvkama nejlepší "kabátovská" muzika mého pubescentního období.

2. 06. 2022 19:16

- Ferenc

Tady se už začal formovat styl kapely, kterýho se drží dodnes. Nevím proč, ale něco mi na tom albu nesedí. Přitom tam jsou fakt dobré skladby - hlavně Ďábel a syn je fakt luxusní. Možná mi trochu vadí, že kromě je tam trochu vaty, protože Mám obě ruce levý, Já si kopu vlastní hrob nebo Megahu jsou fakt průměry. Ale jinak jako vždy pecka. Já nemám album kabátu, který by se mi nelíbilo.

2. 06. 2022 17:38

- Guns

Po desce Čert na koze jel se Kabáti uklidnili. Deska dostala nějaký řád a stylově se nevybočovalo. Je tu jen Hard Rock, který má sem tam hodně silné melodie (Ďábel a syn, Brouk pytlík a Šaman). Ovšem týká se to jen této desky. Na dalších to bude zase výběr tvrdé, tvrdší a měkči hudby. To se mi na Kabátech strašně líbí, že si to hrají po svém a neopičí se po ostatních kapelách (Traktor, Škvor, Dymytry. a Harlej) Tyhle kapely jsem v začátcích poslouchal až na Traktor dost, ale dneska z nich ta podbízivost a líbivost saje až mám prdel vody :) Je to hnus velebnosti, co tyhle kapely dělají s hudbou. Naladí vás dobrým třeba i tvrdým riffem a v refrénu totální popová mr.ka. Kabáti to taky sem tam mají, ale většinou to není tak podbízivé. I když třeba pozdější Kanibal Hanibal je dost podbíziví. Deska je o něco vážnější a zvukově vyvážená. Přešlo se do nového studia a taky se tu zrodila do dnes trvající spolupráce s Milanem Cimfem. Určitě to jenom prospělo. Nejsilnější věcí je jak už napsal recenzent či lidi v komentářích Ďábel a syn. To je prostě pecka. Ta slova, melodie a Špalkův hlas to je paráda z které i mrazí po zádech. Hodně se mi líbí také Brouk Pytlík, Pohromy, Prdel vody, Šaman, Megahu, Mám obě ruce levý a úvodní Teta. Ovšem zbytek až na klasickou blbost Číňani jsou také dobré. No zkrátka deska se hodně vyvedla 8,5/10 Menší pokles se blíží.

2. 06. 2022 12:35

- Petr

Parádní album. Ačkoliv jsem stále točil Devky, tohle mi sedlo. Víc než Čert. Povedlo se.

2. 06. 2022 12:04

- Kamzo

V ten rok ako to vyšlo som bol na vojne..a točil cely rok vo wolkmene..fajná doska a vela spomienok mám na ňu..

2. 06. 2022 10:36

Výtečná deska - David Svoboda

Devadesátá ( a pro mě nejlepší) léta zakončili tepličtí jediným způsobem. Fantastickou deskou. Doslova deska mého dětství, kterou jsem na kazetě točil pořád dokola. Od Tety až po Šamana je to jeden super vál za druhým. Špalkovi texty jsou už teď ze skupiny luxusních, vlivy Mötorhead jsou stále silně cítit a Pepe zpívá skvěle. A navíc je tu Kabátí majstštyk a monument, a to Ďábel a syn. Ale i další bomby jako Prdel vody, MegaHu, nebo Pohromy. Prostě super deska, kterou doma často točím. 10/10.

2. 06. 2022 6:47

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07851 sekund.