RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SOULFLY - Totem


Totem? - innerself

Dneska jsem narazil na recenzi přímo na FB Soulfly, který to sdíleli. Přijde mi, jakoby kapela těm lidem platila, aby na to napsali něco hezkýho, i když se to popravdě nedá poslouchat. Poslouchaj to lidi jenom proto, že tam je pořád u toho jméno Cavalera. Kdyby tam nebylo, tak po tom neštěkne ani pes. A ani bych se nedivil, protože výkon, co Cavalera podává posledních minimálně 10 let, je horší a horší. A že tady zní jako v době Sepultury? Tak to už prosim pěkně hraničí s hluchotou. Ten člověk zní úplně jinak, než jak zněl za dob největší slávy. Alba jako Prophecy, nebo Dark Ages byly profesionální nahrávky, oproti tomuhle výkonu, kterej napodobí kdejaká místní undergroundová metalová kapela. Taky jsem neměl rád skákající hudbu první tři alba Soulfly, ale ty alespoň byly kvalitní, co se projevu a výkonu týče. Z jeho charismatickýho hlasu nezbylo vůbec nic a popravdě to bylo to, čim jeho hudba byla specifická. Člověk mu ani nemůže věřit, že ty riffy vymejšlí on, když je sám neumí zahrát a naživo prakticky jeho kytara ani nehraje. Tohle je ukázkovej důkaz člověka, kterej žije z předchozí slávy roky a roky. Jedinej člověk, co to tam do poslední chvíle držel alespoň trochu na úrovni byl Rizzo. K tomu se ale chovali jako ke kusu hadru, tak jim do toho hodil vidle. Ani se mu nedivim. Samotnýho ho mrzelo jak slýchával od fanoušků, že Max má kytaru jenom na ozdobu.

11. 10. 2022 15:05

to Meres - Ivoš

Mě noví Knoti baví. Přijde mi to komplexní album moderního, komerčního metalu, co má hlavu a patu (stejně jako jejich minuly We Are Not Your Kind). Max mi přijde jako karikatura, co se už jen opakuje

30. 09. 2022 17:38

- Meres

S novým Slipknotom by som neoperoval, nestojí to za veľa a keď si to myslí aj jeden z členov kapely, tak na tom niečo bude.

29. 09. 2022 17:44

4/10 - Ivoš

Maxe fakt ještě někdo neironicky poslouchá? Vždyť je to úplně zaměnitelné s čímkoliv z posledních 10ti let od něj (CC i Soulfly) Naposled kde se k něčemu vzepjal, bylo album Enslaved (2012), od té doby je to kravál na jedno kopyto. At si pustí třeba nové Slipknot, aby viděl jak dělá velká kapela slušnou žánrovou muziku i po X letech na scéně.

29. 09. 2022 15:47

- Jan Skala

Já vím, co tím Demonick chtěl říct, i když někdy jeho způsob vyjádření nepovažuju za nejšťastnější. Ovšem nepovažuju názory na nové desky Ozzyho, Megadeth a koneckonců i Soulfly za "vyhajpované". Je jasné, že Ozzy vydal nejlepší desku od Ozzmosis (soudě podle řady recenzí, i těch zahraničních se na tom shodnu s kdekým), že Megadeth přišli s albem, které je výtečné a stojí jen kousek za jejich klasikými díly a od od Youthanasia se může s jejich novinkou rovnat jen Endgame. A novinka Soulfly je podle mě nejlepší deska z Maxovo znovuobjeveného thrashového období. Takový příjmená reminiscence na nejsilnější léta Sepultury. Ale není to dogma, je to jen můj názor. Pokud se s ním někdo ztotožňuje, tak dobře. Pokud ne, tak vlastně taky dobře.

20. 09. 2022 10:13

To Demonick - DdD

Tak to očividně s autorem vidíte jinak, no bóže. A není dobře, že ho to během poslechu bavilo? Když si představím, že mám recenzovat něco, co mi křiví hubu a musím tomu dát nejeden poslech, tak mi to nezní jako moc zábavná činnost.

19. 09. 2022 22:44

- Demonick

No bav sa rozumne s takym kktom...

19. 09. 2022 18:52

- Ferda

a "triezvy názor" je to, co si myslí Demonick, každej jinej názor je kravina...

19. 09. 2022 17:41

- Demonick

Veď práve, ale mal by to byt hlavne triezvy názor - lebo posledné týždne sa tu recenzenti nezmyselne oháňajú "vyhajpovanými" názormi na Megadeth, Soulfly, Ozzyho a nálepkami "najlepší album za 20 rokov, najlepší album v kariére, najlepší album v celej preďalekej galaxií!!!" - len by som poradil trocha krotiť hormóny, lebo označovať tieto dosky po pár dňoch "ako najlepšia atď" mi jednoducho nepríde rozumné... - hlavne pri Soulfly - zvuk a produkcia ako z dema, množstvo skladieb nemá hlavu ani pätu, je to zbytočne presólované nejakým no name gitaristom, k tomu otrasná inštrumentálna a zbytočný návrat do 80. rokov. Skutočne potrebujeme CAVALERA CONSPIRACY 2? - na druhej strane je to paradoxne hudobne lepšie ako slabučičké Archangel, Savages, no Rituals podľa mna prekonaný určite nebol

19. 09. 2022 17:37

co nám chtěl sdělit Demoniak ? - Petro Fialenko

Totem je rozhodně nejlepší Soulfly album za posledních, mnoho a mnoho zim … a to stačí … je to velmi dobrá deska

19. 09. 2022 12:58

To Demonick - DdD

Autor má právo na svůj názor, protože recenze hudebního nosiče je vždy subjektivní.

19. 09. 2022 9:38

Ehm... - Demonick

"Totem“ je možná nejlepší album, jaké pod hlavičkou Soulfly vyšlo - "trochu" nevydareny pokus o vtip...

19. 09. 2022 8:53

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07725 sekund.