Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MEGADETH - Countdown To Extinction


9/10 (v rámci diskografie) - Demonick

Ďalšie vrcholne dielo Megadeth a ich najväčši komerčny uspech, ktory krača v ruke s rukou s kvalitou samotnej hudobnej náplne. Rokmi sa mi sice cd trochu opočuvalo, ale objektivne ide o ďalši perfektny zárez do diskografie. Zjemnenie a obrusenie hrán je citeľne, ale iba v ramci normy. Paradoxne ma dnes najviac bavia tie menej známe veci, ale naopak také High Speed Dirt či Foreclosure of Dream si bohužiaľ neobľubim asi nikdy. Naj skladby: Architecture of Agression, Captive Honour, Ashes In Your Mouth

4. 11. 2022 11:53

Vrcholná deska... - Kolík

...Megadeth, která funguje jako celek. Což se např. o Rust in Peace říct nedá. V určitých obdobích se mi líbila více jak černé album od Metallicy. 10/10

14. 10. 2022 7:23

- Guns

Tak já to mám u téhle desky ještě daleko složitější, protože mě baví ještě míň než předchozí. Až na Symphony of Destruction, Foreclosure of A Dream, Sweating Bullets a Psychotron (Hlavně díky refrénu a dobrým vyhrávkám) mnou deska profrčí bez nějakého většího povšimnutí, což je škoda. Jak zaznělo v recenzi. Upravila se a zjednodušila hra, ale zachovala se údernost a tvrdost předchozích desek. To je vlastně hodně podařené, protože se z toho nestala aspoň prvoplánově líbivá deska. To musím uznat. Ale z nějakého důvodu mě tato deska moc nebaví. Stejně to mám třeba u Anthrax s jejich zase nejúspěšnější deskou State of Euphoria, která mě taky až na pár skladeb nebaví. No dece bych dal 7/10. Zkrátka mi nesedla, zato další to už bude o něčem jiném :) Jinak nesmím pozapomenou na dobré písně, které byly buď k nějakému filmu či hře. Breakpoint rychlá úderná píseň a ještě dost promakaná. Go to Hell pomalejší, nasranější písnička s pěknýma sólíčkama a vyhrávkama. 99 Ways To Die pořádná Thrashová nakopávačka, kde ty kytary znějí snad doposud nejtvrději. Prostě pecka. Pokud se někomu taky tyto písně zamlouvají, doporučuji si obstarat EP Hidden Treasure, kde jsou další hodně dobré věci a i předělávky.

9. 10. 2022 9:51

- orre

Vrcholné dílo Megadeth! Nebylo cesty dál! Youthanasia parádní, ale lepší určitě ne.

7. 10. 2022 18:02

- johny

Krasne album. Moje prve, co som od nich pocul. Samozrejme, nasledne som preliezol vsetko, co vydali, ale toto bolo "tenkrat poprve" :))) . Ale vynikajuca muzika, bodovanie sedi.

7. 10. 2022 10:19

- rumcajs

Jen drobné hnidopišské upozornění - je chyba v délce nahrávky. Není to 36:16, ale cca 47:31.

7. 10. 2022 9:56

- Petr

Obal je od stejného autora, který o par let pozdeji vytvořil Eddieho na X-factor. Album je bomba největší, pamatuji jak jsem ho slyšel poprvé, no tvl!!

6. 10. 2022 20:10

- rumcajs

Tahle deska je parádní, ale deset bodů jí nedám. Ten ústup komerčním požadavkům je příliš evidentní a album prostě není tak nabušené nadprůměrně kvalitními skladbami jako předchůdce. Zde už jde opravdu dost cítit kalkul, a i když se to pořád dařilo udržet v rámci vkusných mezí, za deset to prostě není. Ale poctivá devítka ano.

6. 10. 2022 17:39

Pařížská - Domy

Dodnes se pamatuju jak jsem šel po ulici a z repráků prodejný hudebních nosičů se valil riff Symphony Of Destruction. Okamžitě jsem CD koupil a dodnes nelituju :) Láska na první poslech !

6. 10. 2022 15:28

Další - Antony

Tato nahrávka je další dokonalé dílo. Vnímám ji jako přímého pokračovatele Rust In Peace. Dávám 100% hodnocení.

6. 10. 2022 12:46

Megadeth - Ladislav

Za mne top deska megadeth, u nich možná to vyzní divně ale dle mně nemají špatnou desku, tuhle desku mám v několika verzi a vždy si ji rád poslechnu jako všechny alba megadeth

6. 10. 2022 11:00

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07947 sekund.