ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TESTAMENT - Low


- afro

Poplatné době vydání a jelikož jsem ve svý podstatě core/death posluchač, tak mi tehdy vyloženě kápli do noty 10/10. V oblibě následuje The Gathering a Demonic.

1. 08. 2023 14:44

LOW - -k-

Výtečná a solidně tvrdá záležitost. Připadám si jako nevděčník, ale zaplaťpámbu že na chvilku Alex odešel - jeho odchod polil kapelu živou vodou. A za mně: začíná triáda nejpovedenějších/nejzajímavějších testamenťáckých alb. S tím, že uznávám i vše ostatní...

22. 07. 2023 10:47

Má nejoblíbenější - David Svoboda

Má nejoblíbenější 90s deska Testament. První po odchodu Mistra Clementeho ( odchodu Alexe jsem nikdy nelitoval, ale jsem rád, že se vrátil. S ním by Testament nebyli tak skvělí). Dvanáct různorodých, melodických, Thrashových, i brutálních skladeb. Jedna z nejlepších desek nejen Testament, ale i Metalu vůbec. Chuck a je ho hrdlo, brutální riffy, kanonáda bicích a skladby jako Low, Hail Mary, Dog Faced Gods v době, kdy byl pro všechny Thrash sprosté slovo? Pojď do mě a jen houšť. Jedna z nejlepších desek v historii Metalu a Hudby vůbec. 10/10.

21. 07. 2023 19:04

- orre

Jedno z nejlepších alb celých 90tých let! Album, které firma dokonale pohřbila a zároveň album, které samotný Testament nikdy nepřekonal! Erubci nápadů korunuje neuvěřitelně hravý výkon Johna Tempesty! Tady není místo pro kritiku!! 10/10

20. 07. 2023 21:44

- rumcajs

Album, kterému jsem vlastně až do celkem nedávné doby (tím myslím tak měsíc-dva zpětně) nedokázal dlouho přijít na chuť. Nejvíce mi asi vadil Billyho zpěv. Mně nevadí jeho growling, mám rád hodně jeho čistou pěvecku polohu, ale tenhle obhroublý výraz, který není ani growlem ani zpěvem, mi prostě trhal uši. Instrumemtálně jde ale o povedenou práci a i ten zmiňovaný zvuk je konečně fajn. Desku nemám dosud naposlouchanou, takže nehodnotím, ale troufnu si soudit, že nebýt toho "zpěvu", bylo by hodnocení velmi vysoké.

20. 07. 2023 20:15

- Meres

Od The New Order po dlhej dobe slušná platňa od Testamentu. Pritvrdenie výrazu neuškodilo. A zvuk je smaczny! 7,5/10

20. 07. 2023 18:55

- V.

Mě osobně Testament nebavili nikdy, ale když nad tím přemýšlím, znám hned několik fanoušků, co je uznávají až právě od Low :-)

20. 07. 2023 17:54

Low - Domy

Tady se s recenzentem v názoru radikálně rozcházím. Mě právě ten mix trashe s nádechem heavy u Testament bavil. Příklon k přímočařejší tvrdosti u mě v čase neobstál. Low jsem dlouho zkoušel, ale nakonec jsem ho opustil. Když používal Chuck growling jako koření a jen občas, tak mě to bralo. Když ho začal používat na celý songy, ztratilo to pro mě kouzlo. Je fakt, že mám rád melodičtější přístup a etapa vývoje kapely započatá právě albem Low mě prostě nebavila.

20. 07. 2023 11:10

- rainmaker

K Low jsem si dlouho hledal cestu a nakonec našel. Zvuk je samozřejmě nesrovnatelně lepší, ale myslím, že obsah alba nedosahuje kvalit předešlých 5 alb.

20. 07. 2023 7:08

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08107 sekund.