RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KREYSON - Návrat krále


.... - Petr K.

Kdo by neměl jasno ohledně situace kolem Kreysonu, může mrknout sem - http://www.kreysonmemorial.cz/index.php

21. 04. 2019 19:39

- Evil

To je turne Kreyson Memorial...

28. 03. 2019 16:47

- orre

To je nějaká taneční zábava?

28. 03. 2019 14:47

- Evil

Krob, Reddy a zbytek neznam- https://www.youtube.com/watch?v=LfQUABxULyE To asi staci, ne?

27. 03. 2019 20:42

- Petr K.

Tak Krob vykrádá kde co, nejenom Kreyson. Se svým dalším rádoby projektem Bohemica si vydělává přehráváním písní různých interpretů, včetně třeba Marie Rottrové, jejíž skladba je i na tom jejich slavným novým CD. Na svým prvním CD vykrádal vyjma Kreysonu i Arakain, na dalším Fatu Morganu. A nejsmutnější na tom je, že v originále výborné skladby těma svýma úpravama totálně sprznil... Podle mě je to naprostej zoufalec....

27. 03. 2019 18:31

- Majk

Musel jsem se smát, když Krob tvrdil, že veškeré skladby na albu jsou autorské a pocházejí z jejich hlavy. První ukázka z alba je však skladba že soundtracku k seriálu Kobra 11. :D Kdyby někdo nevěřil, hodím sem odkaz. Je to. Vážně vtipné, protože je to naprosto totožná skladba se vším všudy.

27. 03. 2019 13:52

.... - Ferry

Ještě k té aktualitě Pepsiho - Vondrovic už v kapele dávno nehraje, odbouchal jenom nějaký koncerty ze začátku a pak se zase stáhnul do ústraní.

27. 03. 2019 11:05

.... - Ferry

A možná by bylo dobré připomenout, že se Krob těžce tlačil do sestavy Citronu cca v roce 2015, ale Pařez s Křížkem ho pochopitelně odmítli. Navíc nechápu, jak je možné, že autor loga Kreysonu, tedy Krob, si dělá zároveň nárok na celou kapelu, je vidět, že v našem státě se může asi všechno. Je to fakt věčný plagiátor, což potvrzuje i tou novou "autorskou" tvorbou na tom jejich CD, viz píseň "Motorka".

27. 03. 2019 9:48

- Majk

Stačí si přečíst úryvky z knihy Arakainu. Krob po nástupu podle Brichty prý živě nezahrál nefalešný tón. Byly kvůli tomu neustálé hádky, ale Krob se hájil tím, že takto se to hraje ve světě, a že jde s dobou. :D :D :D Dále si můžete Krobovo vykrádačství najít na přelomu milénia, kde zničehonic založil projekt Daniel ála Damiens. :D Dodnes se tomu nemohu nesmát. Jeho následný návrat k metalu (opět po tom, co Křížek obnovil Kreyson) nikoho nezajímal, tak to udělal fikaně. Registroval si na sebe logo Kreysonu a díky tomu Křížek s tím nemůže nic dělat a Krob v posledním rozhovoru navíc tvrdí, že Kreyson Memorial je ten pravý Kreyson z devadesátých let, který ZAKLÁDAL! :D :D :D Je neuvěřitelné, co si ten maník dovolí. Neskutečný křivák.

26. 03. 2019 3:02

- Evil

Ze narazove par stovek lidi prijde, neznamena, ze osotani muzikanti Kreysonu, budou z tohoto zivi. Ano, muze to fungovat sezonu,dve..I kdyz je fakt, ze jine spojeni Citron a Tublatanka muze fungovat dalsich 10 let...Nicmene, Kreyson Memorial je komedie, nejakeho znaucteneho kytarista a bubenika, ktery se v akorat tak v 90.letech vyfotil na promo fotku, ale i z toho se da zit urcitym zpusobem. Kreyson a pan Krizek je proste jen vzpominka v klinicke smrti.

25. 03. 2019 19:39

- V.

V ČB vloni pár stovek lidí bylo ;-)

25. 03. 2019 16:11

Kreyson Memorial - Domy

je v podstatě hodně slušnej revival :) Sám jsem jeden koncert navštívil a pravda moc nás tam nebylo. Na druhou stranu takhle Anděla na útěku od Ládi už neuslyšíme. Muzikantské provedení bylo super a zpěv už nedává jako zamlada už ani Křížek. Nová deska už je trochu mimo mísu. No a k Návratu krále. Jsem provozovatel studia,kde Láďa nahrával ono demo. Měl tenkrát na všechno svoje mašinky a u nás měl vlastně jen půjčený prostor. Taky zvuk si ovlivnil na 100% sám. Ale je jasné, že profizvuku tenkrát dosáhnout nemohl. Souhlasím, že Návrat krále trpí nedostatkem melodických nápadů a trochu jalovými texty. Je to tak na úrovni Elixíru života.

25. 03. 2019 15:05

- Starej metálista

Před pěti lety jsem koncert Kreysonu navštívil. Sál pro 600 návštěvníků byl zcela zaplněn. Pokud vím, obdobně tomu bylo i na jiných místech tehdejšího turné.

25. 03. 2019 11:21

Kreysony a Citron - Avram

Kreyson memorial má na Youtube děkovačku z každého z minulých koncertů. To, jak je úzkostlivě dbáno na to, aby probůh nebylo zabráno publikum, mě bavilo i po šestém videu :-) Ale podle zvuků tam pokaždé nějakých 6 lidí stát mohlo. Křížkův Kreyson si asi díky mezinárodní sestavě, kde figurují lidi v našich končinách hodně populární, stojí dobře na festivalovém poli, jak by dopadly samostatné koncerty, těžko soudit. Ale asi úplně špatně ne. Do třetice tu máme Citron, kde si díky masivnímu kapitálu plní Radim Pařízek sen o tom ještě jednou si zavzpomínat na megahvězdné mládí :-)

25. 03. 2019 10:28

- Evil

Cela ta sitauce je ale zvlastni vtom, ze p Krob ma prava na pouzivani vseobecne zaziteho loga Kreyson a p Krizek ma logo uplne jine, i kdyz je vsude tvrzeno, ze ja jediny vyvoleny neco takoveho pouzivat a vlastnit. My do toho nevidime, jiste ovsem je, ze obe dve party, jsou dneska jiz mrtve...A nepomuze ani navrat krale a nebo strazce plamenu...Ta doba je pryc a tech par lidi, kteri dneska pujdou s nejakym zajmem na Kreyson, tuto kapelu neudrzi pri zivote. Ani Kreyson pana Kroba a asi uz ani Kreyson pana Krizka.

24. 03. 2019 12:25

To Petr K. - Kolík

Tak já se určitě nachytat nenechám, protože cokoliv, na čem je napsáno Kreyson v jakékoliv podobě a z jakéhokoliv roku, obcházím obloukem a nebo, dostane-li se mi to do rukou, okamžitě zahazuji jako odpad.

22. 03. 2019 19:31

- orre

Ale, tak magoriáda statečně pokračuje?

21. 03. 2019 22:15

podvodník a lhář Krob - Petr K.

Nenechte se nachytat, až teď někde uvidíte CD se starým logem Kreysonu. S kapelou to totiž nemá nic společného, jedná se o podfuk v podání lháře Kroba a jeho bandy, kteří se jenom nadále snaží přiživit na cizím jméně.

21. 03. 2019 14:33

- orre

Začíná se spekulovat o nové sestavě Kreysonu. George Rain je jasný, ale dokonce padají jména jako Roland Grapow.

26. 02. 2017 16:21

Poctivá práce - Ladys

S křížkem po funuse, ale troufnu si sem něco napsat jako reakci na zde přečtené. Když jsem Návrat krále slyšel poprvé, byl jsem trochu překvapenej jiným zvukem kapely. Ale co bych vlastně čekal po takové odmlce a také bez Bartoně. Je to vlastně logický. Album právě z těch dvou důvodů nemůže znít jako alba z devadesátých let. Ale troufám si tvrdit, že je to minimálně slušné album. Evropské úrovně určitě. Sestava šlape jako hodinky a producent se taky stydět nemusí. Celkově vzato. Návrat krále je solidní album, na kterém současná kapela může stavět. Jediná pro mě menší slabina. Slabinka. Jako celek album zní spíš jako od Arakainu. Thrashových a tvrdých ryfů je na desce na Kreyson ažaž. Očekával bych malinko víc melodií na úkor rifů. Ale i tak je to velice slušné album, které nenudí, šlape a odsejpá od začátku až do konce. Howgh

2. 06. 2016 19:38

1 2 3 4 5 6 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08684 sekund.