DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AC/DC - Fly On The Wall


- Pepsi Stone

Když si vezmeme tohle jejich slabší období osmdesátých let, tak Malcolm a Angus spíše nedají dopustit na Flick Of The Switch. Kapela ji dodnes vehementně obhajuje, přestože naživoz ní nehraje skoro nic. O Fly On The Wall se vždy vyjadřovali spíše s despektem. Já jí mám taky na opačné straně osobní hitparády než ty.

25. 04. 2015 15:19

- Mauglí

Mám sice k této desce osobní vztah, ale i když se od toho oprostím, stejně na ní nevidím nic tak zásadního, co by stálo za to kapele vyčíst. Možná někomu nesedne výsledný zvuk nahrávky, mě však nevadí, ale naopak maximálně vyhovuje. Za trochu vatovitější songy považuji snad jen "Stand Up" a "Send For The Man" a na rozdíl od Pepsiho mě až tak moc nebere ani "Shake Your Foundations". Zbytek jsou to všechno velmi solidní ejsácký pecky, z nichž do vyššího nadprůměru kromě titulky a samozřejmě "Sink The Pink" řadím taky "Playing With Girls", "Hell Or High Water", parádní těžkotonážní blues "Danger" a hlavně nadupanou šlehu"Back In Business". Samozřejmě, že nejvýš už navždy budou alba "Highway To Hell" a "Back In Black", což jsou absolutní monumenty nejen v rámci diskografie kapely. V mém vlastním žebříčku oblíbenosti je však ale hned za nimi číslem 3. právě tato, dle mého názoru, neprávem odsuzovaná deska.

25. 04. 2015 13:42

2 b.wolf - Kolík

Srovnávali jiní, jako třeba Pagánek, já jsem to jen připomněl. :-) Jinak by to opravdu bylo nactiutrhání! :-)

17. 04. 2015 7:33

2Kolík:Tak - b.wolf

srovnávat AC/DC s "našimi legendami", to snad ne... i ten nejhorší tón je super nářez proti celé DGF tebou jmenovaných "uskupení"... K fošně je třeba říct, že v rámci celé DGF je to asi fakt nejslabší, hodnocení odpovídá.

16. 04. 2015 19:09

Zvuk - Gogo

Chvíli jsem tohle album na CD měl. Vadil mi ale zvuk. Byl prostě nějakej jinej než obvykle. Nakonec jsem ho dal kamarádovi, kterej je velkej fanoušek tohoto období. Údajně se snažili o amerikanizaci zvuku - no nevím. Mě to nesedlo. Mám kompilaci Who Made Who,kde jsou 2 největší pecky z tohohle alba a víc asi nepotřebuju.

16. 04. 2015 18:50

Pepsi má pravdu. - Kolík

Možná jsem byl při svém předchozím hodnocení příliš přísný. Album je sice asi nejslabší z celé diskografie, ale pořád je na něm cca pět velice dobrých skladeb. Těžko by se mi hodnotilo, jestli za 4 nebo za 5. Když sleduju, jak se hodnotí paskvily typu Alkehol, Doga a spol., tak bych Mouše musel dát desítku s hvězičkou! Jednoduše řečeno: AC/DC jsou špičková kapela, která má i slabé album na velice dobré úrovni. Jakékoliv srovnání s tuzemským čágoagrobelošmejdem by bylo nactiutrhání. :-)

16. 04. 2015 17:14

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07879 sekund.