TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DYMYTRY - Agronaut


- Guns

Bude recenze Revoltera?

15. 10. 2019 19:52

- DM3 fan

Nesouhlasím až na dvě věci. Ta první věc je, že Protheus není Honza Toužimský - ty dva nikdo ani srovnávat nemůže, Arakain působí v Česku snad od roku 1982 ? Sice je v Arakainu jako třetí zpěvák, a to od roku 2005, ale to, jak dlouho hrají a hlavně kolik lidí je zná je nespočet. Co to je ve srovnání s DM3, které známe cca 13 let ? Dá se tohle vůbec srovnávat ? Rozhodně ne. No a ta druhá věc je taková, že Protheus nemá takový hlasový rozsah jako H. Toužimský, ale každý zpěvák je jiný, samozřejmě, tohle kritizovat mi přijde směšné. Teď už jen budu psát o tom, s čím nesouhlasím. DM3 se neprosadili pouze díky Arakainu, to vůbec ne. Ano, každý si může sám podle sebe posoudit jak moc, ale za sebe tvrdím, byla jsem 4x na DM3 a 3x na Arakain, z toho 3 koncerty byly jejich společné turné a musím uznat, že na DM3 se neskutečně pařilo, najednou skončili, začli Arakain a z ničeho nic ta atmosféra nebyla už taková, lidi na ně už ani moc nepařili, nekřičeli, nezpívali, nic. ( a není to tím, že DM3 byli první a Arakain po nich, že by už lidi nechtěli pařit, to ne, našlo se tam vždy pár supr fanoušků ) ... Zkrátka DM3 měli lepší všechno, lepší světla, lepší efekty, a taky MAJÍ MASKY ( třeba mně se nelíbí to, když někdo přijde na pódium jen v riflích a tričku, takže už jen díky tomu, že něco mají na sobě, je daleko lepší pohled ). Ten, kdo čeká, až ty masky odhodí, se nedočká. Proč by taky měli ? Aby byli blíž své milované DM3 rodině ? Rozhodně jsou jí blíž než kdokoliv jiný !!! Každá kapela/zpěvák má profil na sociálních sítích pro fanoušky, většina vždy jen zahraje a odejde, žádné podpisy, focení, nic. Jenže DM3, to je jiné kafe !!! Sama mám svoje zkušenosti s členy DM3, kteří po koncertě, " v civilu ", přišli, fotili se s lidmi, zajímali se o názory, odpovídali na naše pitomé otázky, zasmáli se s námi, dokonce jsme si s nimi skoro celý zbytek večera parádně pokecali, a to jak s Protheem, tak i s Mildorem ! Takže ano, jsou své tzv. DM3 rodině blízko, dokonce natočili klip " Věrní zůstaneme " s pár dobře zpívajícími fanoušky, natočili klip " Pekelní andělé ", věřím, že opět něco přibude. Tomu opravdu říkám jiný přístup. Dále k Agronautovi. Protheovi se tady vyčítá, že jednu píseň zpívá o tom, jak je to vše tady na ho*no a druhou zpívá zase o tom, jak je naše země krásná. Proč by se nemohl dívat na tohle všechno z více úhlů pohledů ? A mimochodem, názvy jejich alb jsou alespoň originální. Žádná klamavá reklama nebo marketing rozhodně nejsou, už jen díky tomu, jak vystupují. Tohle je můj názor, vy si mějte svůj.

21. 10. 2016 15:49

- Anonim

S pár tvrzeními nesouhlasím. Za prvé pokud se bavíme o skladatelských bardech Arakainu nelze opomenout Mirka Macha, jehož skladatelský vklad je minimálně stejný, ne-li dokonce vyšší, než Z. Kuba. Za druhé J. Macků sice není J. Toužimský a vždycky bude horší zpěvák než on, ale zrovna skládání vokálních linek mu docela jde, alespoň v minulosti tomu tak bylo. Za to bych ho zrovna nehanil. S názorem na texty naprosto souhlasím.

17. 03. 2016 10:17

- čéééši do toho

Výborně napsaná recenze. Nejsem příznivcem Dymytry, ale CD jsem poslechl pozorně na Youtube a musím souhlasit s výše napsaným. Pro mě je tato kapela padá do jednoho pytle s Alkeholem, Škworem atd. byť jsou mnohem ostřejší a metalovější. Úrovně Arakainu to nedosahuje. A úrovně zahraničních kapel už vůbec ne.

14. 03. 2016 12:02

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0893 sekund.