RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KREYSON MEMORIAL - Strážci plamenů


Zemětřesení v "kapele" - Hamlet

Ale, ale, ale... Copak se nám v Krobovo Kreysonu stalo? Před týdnem kapelu opustil zpěvák Dolének. Kapela přijala novou ZPĚVAČKU a před dvěma dny dokonce kapelu nečekaně opustil jeden z hlavním pilířů Radek Kroc. Otázka tedy je, proč se zbytek nesebere a neudělá nějaký projekt, kde nebude mít ukradený název? Jednoduché - protože Krob si registroval značku Kreyson na sebe a Křižíkovi ji tímto ukradl. Zvláštní, že pořadatelé si je zatím zvou. Možná proto, že mnozí pořád neví, o jakou zhovadilost jde.

5. 06. 2023 0:40

- Lukáš

Tohle je hrozná sračka! A dát si do názvu Kreyson, to chce hodně drzosti!

28. 05. 2019 10:32

- Posluchac

Zpěv je asi takový, jak píše recenzent. Hudba a písně jako celek získají sílu až po více posleších, zpočátku to fakt působí jako vesnický pop metal. Zvuk CD stojí za hovno stejně jako u CD Limetalu a jiných kapel. Je to nařvaný s ubohým průměrným DR 5 dB. Komprese, loudness War, kdy už tyhle prasárny ničící hudbu skončí.

16. 05. 2019 21:13

- zzz

NO, po hudební stránce jakž takž, ale díky zpěvu by se měli přejměnovat na Extraband memorial. Ta plzeňská zancovačka z toho čouhá právě díky příšrnému frázování Dolénka a jeho unvirezálním výrazem ve všech skladbách... Krátké samohlásky ma dlouhých notách je nešvar poslední doby omylivitelný asi jen u vesnický kapely. Tohle, ale nahrávali profíci. Proboha produkoval někdo zpěv?

16. 05. 2019 16:57

- Pepa z Depa

Tak jsem se díval na rozhovor na youtube. Krob tam oznamuje, že kapelu najdou na serveru kreysonmemorial.com. No, jestli jsou tohle jejich stránky, tak potěš koště! xD xD xD Deska jako taková odsejpá, ale zní to jak z vesnický zábavy.

11. 05. 2019 12:04

"svatý" - b.wolf

Křížek a jeho slizký brácha neboli Damiens ... víc netřeba, nerad bych pozvracel klávesnici. Křížka a jeho trapné pozérství jsem nikdy nemusel (dodnes nechápu, proč všichni vytahují Citron a Radegast, ten jeho ječák tam absolutně nesedí, zlatý Standa), vydal jedinou fošnu, Anděl na útěku, která se dá vydržet. Zbytek je odpad a poslech ztráta času... I tady jsou slušné smečky, třeba Trigger, o Slovensku ani nemluvím, takovým Signum Regis by tento "memoriál" mohl tak max. přeleštit kytary ... bez hodnocení, páč odpad tu není...

2. 05. 2019 13:33

- Petr Z.

Podle mě za něco stojí jen závěrečnej speed a Motorka. Jinak prostě nic moc. Celkem zbytečná deska. Podle mě upadne v zapomnění.

1. 05. 2019 21:49

Strážci plamenů - S.C.A.Lytch

Dodatečně zvyšuji své hodnocení na 7.5 bodu. Nebýt některých textů, dal bych 8. Desku jsem dnes zakoupil ve Flac verzi a nelituji. Kapele se dodatečně omlouvám za některé pochyby o zpěvu a instrumentální zručnosti zmíněné níže. Opravdu to bylo zvukem z MP3. Aby se deska zalíbila, chce to trošku vice času. Pokud ale člověk bude ochoten přijmout Memorial jako novou kapelu, nakonec zjistí, že má před sebou kvalitní fošnu jakých zas tak moc v Čechách, v rámci žánru, nevychází. Pro jistotu ještě dodám, že poslouchám převážně prog rock/metal - Pain of Salvation, Opeth, Redemption, Dream Theater, Pineapple Thief, Pink Floyd, apod. To jen aby se někdo nenamáhal psát, že pořádnou hudbu asi neznám :) A tim bych to za sebe uzavřel.

1. 05. 2019 20:52

- Svab

Dá se to poslouchat, klidně bych hodnotil 7/10, ovšem zdejší onanisti, jako již mnohokrát zaslepení předsudky, nehodnotí hudbu ...

30. 04. 2019 20:33

Kapely k roku 2019. - lukáš

Dnes je doba kdy u fanoušků boduje škwor, či Traktor. Ano, tyto kapely mají hodně fandů. Já si kupříkladu koupil dvd koncert Traktoru, ale vůbec mě to nechytlo. To samé škwor. Dymytry dnes hodně bodují , ale jsou hodně podbíziví. Dymytry rodina Uff. Tohle se mi vůbec nelíbí. Dobrou kapelu dělají přece dobré písně a ne že budou dělat alpinismus. Jako kapelu které se žádná česká kapela ani nepřiblíží jsou Blind Guardian. Pro mě teda jsou dobré české kapely jen - Citron, Arakain a Titanic. Ty dokážou ještě něco dobrého složit. Jak se tu mluvilo o Alkeholu. No, koupil jsem si jejich dvd z Lucerny a musím uznat , že tam byla kvalita. A, to se mi líbí jen její první dvě desky.

30. 04. 2019 12:38

- S.C.A.Lytch

Já si zase myslím, že ta domácí scéna je sice malá, ale v posledních letech jde opravdu hodně nahoru. Namátkou Silent Stream of Godless Elegy - Smutnice, Cruel - Entelechia, Face the Day - Stuck in the Present, Druphonic - Walk on Mars, Asmodeus - Past na Davida Kleinera a mohl bych pokračovat alby kapel Salamandra, Symphonity, atd.

30. 04. 2019 11:25

Anděl na útěku - Domy

Jsem podobně jako Kolik přesvědčen o "malosti" české hard n heavy scény. Za jedinou desku vyčnívající kvalitou považuji právě Anděla na útěku. Taky jsem níže psal, že toto recenzované album se mu duchem ani nepřibližuje a že název Kreyson memorial je přinejmenším nešťastný. K těm top deskám bych asi ještě něco našel (Arakain - Schizofrenie, Citron-Radegast) ale určitě v minulosti, dnes nic.

30. 04. 2019 11:02

- Losers and Winners

Diskuze takřka panoptikální. Kolík jako vždy trochu přehání, ale gros jeho příspěvku odpovídá současné realitě domácí scény. Kolíku, jaký máš názor na Soumrak titánů? Dle mého soudu nejlepší tuzemské album poslední doby, byť obsahovalo několik skladeb z roku 1987, které ovšem zároveň patří k nejzdařilejším, což je svým způsobem signifikantní.

30. 04. 2019 10:48

2 Kolik - S.C.A.Lytch

Můžeš prosím uvést nějaký příklad kvalitní zahraniční hudby - kapely, které se žádná česká kapela nemůže ani přiblížit ? Rád bych si nějakou takovou poslechl. Díky.

30. 04. 2019 9:48

Musím se smát... - Kolík

...když čtu tuhle diskusi. Nejde o nic jiného než o boj sraček se sračkama. Za to slovo si dosaďte libovolnou českou kapelu - Citron, Limetal atd. - v libovolném čase. Je to směšná bitka v malém českém zapáchajícím žabinci.

30. 04. 2019 7:45

- Meres

Nie, nič nerušiť! Každý vie, že najväčšia sranda je pod sračkovými kapelami a albumami, takže nech to pokračuje ďalej :D

29. 04. 2019 23:52

- vn

Ukončete prosím už tuhle diskuzi, nejlíp se udělá když si nikdo desky nebude všímat, to je celé. Nechci tu číst 14 dní takové blbosti. Srry

29. 04. 2019 22:29

- Primář z Bohnic

Hoďte na něj síť! Dane, v roce 1993 jsi za předskok IM cáloval 100 litrů. Jak známo, zcela marně. Vrcholem onoho předskoku byla demolace Diamantky. Smím-li ze zeptat, kolik tě stálo zdejší promo?

29. 04. 2019 18:44

- Remap

Šafr je zkrátka ujetý na český pivní bigbít. Stačí si přečíst jeho recenze na Alkehol nebo Kabát. Nechcete se na to raději vykašlat než psát články na takové braky? .) s Memorialem jste tomu ale fakt nasadil korunu. Můžu se zeptat co vás k psaní těchhle kravin vede? přitom si myslim, že na vašem webu chybí dost kvalitní muziky.

29. 04. 2019 18:21

- Petr Z.

Přemýšlím, který člen Memorialu asi psal ty poslední dva příspěvky. xD xD xD

29. 04. 2019 18:13

1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08423 sekund.