TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DEBUSTROL - Chytrá past


Nejvíc Vyznání ! - lukáš

To Dictyophor : Jo to je asi ona . Já první slyšel Vyznání smrti. Nekrokrematorium je podle mě nejdokonalejší a nejlepší píseň Debustrol. Ty rytmus, změny temp, atd strašně mě to připomíná starou Metallicu. Jako by v této písni spolupracoval Cliff Burton. Ten křik , ty texty Apokalysmu - přijde mi , že to jsou jen berličky jak píseň zlepšit.

18. 01. 2020 22:06

Noc husí kůže - Dictyophor

lukáš: Předpokládám, že myslíš píseň Noc husí kůže. Ten křik je tam zhruba minutu. Osobně si myslím, že tam sedí, ale je zbytečně nataženej.

18. 01. 2020 16:57

Křik na Vyhlazení . - lukáš

To Dictyophor : Mně už na Vyhlazení vadil ten křik ženský v jedné písni.

18. 01. 2020 16:05

Apokalismus - Dictyophor

lukáš: Na recenzi Apokalismu se těším hodně. Zaprvé kvůli diskuzi v komentářích a zadruhé na Kolinssovo vyjádření. To, že Kolinss považuje Apokalismus za nejlepší desku Debustrol, je obecně známý fakt. Já ale na rozdíl od něj beru jako nejlepší desku Neuropatologa. Rozhodně máš pravdu v tom, že texty na Apokalismu jsou trochu netradiční, ale to nemusí být nutně na škodu. Káždopádně hodnocení si nechám až do recenze.

18. 01. 2020 14:37

Jako Elixír života. - lukáš

To Dictyophor : Je to blbý přirovnání .. " Chytrrou past " natočil i Kreyson. Jde o desku Elixír života Když sem tu desku poslouchal v době vydání, tak pro mě byla sračka. Uteklo mnoho let a Elixír života nepovažuju za slabou desku ! Jen je skoro pop rocková. Jak se těšíš Dictyophore na recenzi Apokalysmu ? Kolins tvrdí , že to je jeich nejlepší deska ! Za mě toto album má texty už kompletně přes čáru. Ani hudba se mi nelíbí ! Ani Slayer v žádné své písni nemají text - Zabi mámu, zabi tátu ..

18. 01. 2020 11:45

- orre

Tak Svět byl jen jeden, ale tahle deska je taky výborná. Poslechnu si to mnohem raději, než ty poslední chlívy. Jo a výborná Dodova produkce.

16. 01. 2020 17:44

lukáš a Boss - Dictyophor

Kdybych tu desku hodnotil v rámci naší metalové scény té doby a toho co vycházelo, rozhodně bych dal podobné hodnocení jako vy, protože Chytrá past není špatná deska, je lehce nadprůměrná. Jenže je tam ten problém, že ji nahráli Debustrol a když se podíváme na dosavadní diskografii kapely, tak se asi shodneme na tom, že jí nepatří vysoké hodnocení. Udělal jsem si klasický aritmetický průměr: 6 bodů za desku samotnou a 2 body za to, že ji nahráli Debustrol. Výsledek už si asi každý dokáže spočítat sám :D

16. 01. 2020 14:12

- htaedas

Toto album obsahuje přesně ten typ skákavých rytmů a sekaných riffů, které fakt nemusím.

16. 01. 2020 12:46

- Boss

Nevím, proč se o Pasti mluví jako o průseru. Ta deska není průser, je jen problémovější. Je z ní trochu cítit, že neví, čím chce být. DEBUSTROL nechtěli najednou být tou úpornou sypačkou, chtěli to zkusit jinak. A to mám přímo od Cizáka, se kterým jsem měl tenkrát několikrát tu čest osobně mluvit, on věděl že jsem fandou metalu a Debustrolu a moje máma znala mámu jeho :) Takže jsme vedli párkrát rozhovor. Jednou přijel Tomáš na kole s walkmanem a v něm - k mému šoku - LEVEL 42 - prý kvůli basákovi. S odstupem času se mi deska stále líbí .. Dostal jsem od Cizáka tenkrát orig. kazetu. Možná měla vyjít pod jiným názvem než Debustrol - jako boční projekt. Nemusím paradoxně opěvovanou Vstávej, naopak na vrchol řadím titulní věc, dále Má smrt, Nelžu, Dej si říct a Dům bláznů. Něco mi schází je zásah sám o sobě a pro ortodoxní musela být opravdu utrpením. Hodnotil bych reálně tak známkou 6,5 - 6 je málo, 7 moc... ten půl bod do sedmičky bych po těch letech ale asi dal. Celkově - tápání ano, průser ani náhodou !!

16. 01. 2020 12:35

4 body ? To maj Dymytry ! - lukáš

4 body - to je strašný. No, prostě to není thrash ! Na rozdíl od desek Dymytry ty písně nejsou vůbec špatné. Lehce nadprůměrná deska. Ale třeba písni Něco ti schází, bych tu desítku dal ! Těším se jak obodujete Apokalysmus . Pro Kollinse to je jejich nejlepší deska. Pro mě Apokalysmus je nuda. Chytrá past 7 z 10 bodů .

16. 01. 2020 11:53

- Avram

Na to, že je to "Debustrol hrající grunge", tak to místy není špatný.

16. 01. 2020 11:32

Experiment - David Svoboda

Chytrá past je pro Debustrol dokonalou pastí a tím,že se nechali zlákat tehdejší vlnou grunge hudby. Album naprosto popírající vše, čím Debustrol do té doby byl a od té doby zase je. Kapela předvedla experiment,který zkusili a nevyšel. Ale i na tomto albu jsou super věci jako Něco mi schází,nebo Bílá hůl. Ale v kontextu histrorie jde o přešlap,který vrchovatě odčinili následujícím vyhlazovákem...

16. 01. 2020 8:46

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08582 sekund.