RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku WHITESNAKE - Slip Of The Tongue


BM - J.A.N

ako pri predošlej recenzii "87" som za recenziu aj Sykesovych Blue Murder z 89r. Super album, ešte lepšia zostava len škoda, že to nevyšlo aj keď materiál je tam vynikajúci. Dôvodov môže byť viac, aj spor medzi Sykesom a Coverdelom...určite by si zaslúžila menšiu pozornosť aj tu. Dík :) a čo sa týka SLIPu 8/10, posledný dobrý Whitesnake.

4. 07. 2021 12:59

Sykes měl pravdu. - Deny

Stačí se podívat na záznamy vystoupení s Campbellem a Vanderbergem. Sykesův vklad je originální a neopominutelný. Stejně jako Vaiům na Slip of the Tongue, i když v jeho případě se to týká jen kytarové hry. Souhlasím s Kolíkem, Cipískem i dalšími v tom, že Slip je stejná pecka jako 1987. Zaslouží si plný počet. Závěrem ještě jedna poznámka: kdo viděl videa z konce 90. let, musí uznat, že Coverdale byl ve hvězdné pěvecké formě. Řekl bych, že ani Romero dnes takhle fantasticky nezpívá, i když je výborný zpěvák.

26. 02. 2021 14:47

Jo - Domy

Uvědomuju si zpětně, že až tohle album mě beze zbytku přivedlo k Whitesnake. Tohle už byl pro nás heavy metal :) Možná je možná, není , ale my to tak tenkrát vnímali. Přes tohle album jsem si našel cestu i k 1987 a mnohem později ke zbytku diskografie Bílého hada. Včera jsem po letech znovu navnaděn recenzcí poslouchal a je to pořád pecka !!!

26. 02. 2021 13:31

Slip of the tongue - Cipísek*

U mě určitě za 10. Stoprocentně souhlasím s Kolíkem. Je to paráda od začátku do konce. Takovou rychlou pecku jako je Sweet Lady Luck nikde jinde nenajdete. Vůbec jsem nepochopil, proč byla původně jen na béčku singlu.

26. 02. 2021 8:59

sott - rumcajs

Kamarád mi kdysi řekl, že 1987 je sice dobrá deska, ale SOTT je ještě lepší. Ale není. Sílu a hymničnost předchůdce tu najdeme jen u monumentální Now You re Gone a snad ještě u The Deeper The Love. Velmi povedené jsou i Judgement Day a Sailing Ships, ale hitovky jako na 1987 to nejsou. Na písně typu Kittens Got Claws nebo titulku mám skoro alergii. Velkou devízou alba je samozřejmě kytara Stevea Vaie, ale chybí mi tu hudební celistvost a mohutnost předchůdce a skladby prostě nejsou tak silné. Nástupce tohoto alba mám raději. Slip Of The Tongue za mě 7,5.

26. 02. 2021 5:32

- ToPi

11 nedám, to přísluší jen Conspiracy od Kinga Diamonda, ale taková lepší 10 by to být mohla :-)

25. 02. 2021 15:20

- V.

A není zrovna 1987 módní kotrmelec?

25. 02. 2021 14:54

WS - WS

Kolík to napsal za mne. Parádní placka, excelentní Vai, fantastická sestava jak je vidět na záznamu z Donningtonu kterou po velice dlouhých letech nakonec pustili do světa. Nikdy nevím, jestli je lepší 87 nebo Slip, co skladba to naprostá pecka.A z hnusného flanelu jak píše Kolík zvracím ještě dnes :-). Ty módní kotrmelce se naštěstí vždy přeženou a legendy jako Purple, Sabbath, Judas , Maiden , WS nakonec vždy zase vztyčí prapory jako headliners. A o tom to je . Takže 10, když nejde víc :-)

25. 02. 2021 12:40

Now you re gone - super !! - lukáš

Now you re gone je má nejoblíbenější píseň od Whitesnake. Právě tuto píseň si připravil jeden slavný kulturista ! Hodně mě mrzí , že tuto píseň whitesnake nikdy nehráli celou na koncertě ?!

25. 02. 2021 12:06

V žádném případě... - Kolík

...za 9, ale opět jen za nejvyšší hodnocení. Tady už se Pepsi při kritice opravdu chytá pověstného stébla. Úvodní song je naprosto v pořádku, o žádné vykrádačce nemůže být řeč. To by pak už musela být vykrádačka prakticky každá píseň. Závěrečná Sailing Ships rozhodně není žádná slabina proto, že by se vracela k blues. Naopak. Parádní song. A to ještě Pepsi opomněl béčkovou Sweet Lady Luck, která na remasterech tvoří nedílnou součást alba jako finále. A ta je neuvěřitelně strhující. Taková pecka není ani na multiplatinovém předchůdci. Když k tomu připočtu nesmrtelné hity Judgement Day, The Deeper The Love, Now Youre Gone, Fool For Your Loving - která by spíše mohla být vykrádáním sama sebe, než úvodní Slip, tak jde o album za jasných 10. Navíc parádně prošpikované vynikající kytarou Stevea Vaie, podle níž desku pozná úplně každý. Žáné jiné album WS nezní takto - právě kvůli Vaiově originální kytaře. Je jen škoda, že se album prodávalo podstatně hůře než předchůdce a že z WS už nevypadl žádný srovnatelný pokračovatel. Do hudebního armagedonu způsobeného příklonem nahrávacích firem k hnusnému flanelovému grunge přece jen zbývaly ještě více jak dva roky.

25. 02. 2021 11:21

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09568 sekund.