PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Mick MARS - The Other Side Of Mars


MC II - J.A.N

Komentare sluzia na to, aby mohol kazdy vyjadrit svoj nazor, snad som sa nikoho nedotkol, rockeri by mali byt tvrdi chlapi. Len som napisal, ze po precitani "Dirt" som od Marsa cakal inu pecku a nie pocut uz 1000 krat "proflakle" 3 triedne riffy. Ale je to len moj subjektivny nazor, ked sa to niekomu paci fajn :D ... o mesiac si na to aj tak nikto nespomenie

5. 03. 2024 20:03

- JonathanGtay

Zklamání. Čekal bych mnohem vyšperkovanější a dotaženější nahrávku. Nějakou přidanou hodnotu stárnoucího rockera. Pokud ovšem to má Mars v hlavě nastavené takto a deska měla znít jako cokoliv od Hardcore Superstar, není cílená na mě. Těžkej průměr s nulovou šancí na více poslechů. Číslo na konci recenze je úlet, ale zase je to jen číslo. Doby, kdy jsme kupovaly desky na základě recenzí, jsou naštěstí pryč.

5. 03. 2024 15:45

J.A.N. - Greg

:) doporučujem čítať LEN vlastnoručne napísané recenzie ... Mick urobil radosť

5. 03. 2024 7:33

- Jan Skala

I amatér pozná, že Right Side Of Wrong nebo Alone jsou hity jaké Turner na své poslední desce prostě nemá. Příště holt profesionál posluchač musí lépe vnímat i umělcovu osobnost, jeho styl práce a skladatelské dovednosti z minulosti a více nastražit uši.

3. 03. 2024 21:39

to J.A.N. - Desmond

Neviděl bych to až tak přísně, do skladatelského procesu je tady taky hodně zapojen jak Paul Taylor z Winger, tak Jacob Bunton, který o sobě dal vědět už v Lynam nebo Adler a coby skladatel přispěl i na poslední Quiet Riot, Orianthi nebo Heavens Edge, nicméně se Sixxem je to taky pravda. "Ain`t going back" je ale hodně povedená věc. S dvěma skladbami s Corabim je to tak, že se Marsovi nezdály dost silné, aby byly na desce a Corabi se na nich ani skladatelsky nepodílel. Ač Mick původně chtěl, aby John na desce zpíval, nakonec z toho sešlo.

3. 03. 2024 14:09

MC - J.A.N

Sklamanie, nuda, tuctový ničím nezaujímavý album s 20 ročnými odje#banymi riffmi a to som sa tých 10 rokov tak tešil od prvého traileru s Corabbim. Joe Lynn Turner nahral podobný lepší album a dali ste mu 5. Ukázalo sa, že Sixx bol/je v Motley pán skladateľ...Niektoré recenzie píšu fakt amatéri. Ps. Som zvedavý koľko dáte Ace Frehlymu, lebo jeho album je úplne inde než toto.

3. 03. 2024 11:22

9/10 - rublik05

Na první sólové album Micka Marse „The Other Side of Mars“ jsem byl moc zvědavý, neboť jeho práci znám pouze z jeho bývalé domovské kapely Mötley Crüe, takže zvědavost, jak bude deska znít a v jakém hudebním stylu se ponese, byla opravdu veliká. Zveřejněné singly napověděly, že se patrně nebude jednat o návrat ke kořenům či pouhé těžení z minulosti, ale spíše o hard rock moderního střihu, tím pádem má zvědavost byla o to větší. Album odstartuje první zveřejněný singl „Loyal to the Lie“, což je svižná chytlavá skladba, za mě ideální otvírák. Následuje nejtvrdší položka alba „Broken on the Inside“, na které mi ale trochu vadí to závěrečné zasekávání. Naproti tomu třetí skladba „Alone“ je čistá balada s krásným refrénem a velice příjemnou atmosférou, v pomalém tempu se nese i značně melancholická a potemnělá „Killing Breed“ a čistě klavírová záležitost „Memories“, v níž krásně vynikne zpěv Jacoba Buntona. Pomalejší část utne řízná singlová „Ride Side of Wrong“, jež v sobě skýtá nemalý hitový potenciál. „Ready to Roll“ a „Undone“ mi přijdou jako dobré, ale nijak zvlášť výrazné skladby, mnohem víc mě bavila následující „Ain´t Going Back“ s chytlavým zpěvným refrénem a také závěrečná, lehce bluesově laděná instrumentálka „LA Noir“. Už dlouhou dobu jsem neposlouchal tak povedenou a chytlavou kolekci. Mick Mars přinesl kvalitní, moderní hard rockové album, jež je svižné, příjemně se poslouchá a má hned několik potenciálně hitových skladeb. Deska i přes dva zpěváky drží hezky pohromadě, oba dva zpívají výborně, jejich barvy hlasu se od sebe nijak zásadně neliší, takže výběr nejen zpěváků, ale i ostatních spoluhráčů se povedl na jedničku. Skvělá práce, klobouk dolů.

3. 03. 2024 9:03

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0808 sekund.