CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GAMMA RAY - Empire Of The Undead


to all - Fenris 13

Ach jo, bičování dávno zdechlé herky... :-) Lidi, neblbněte, jde jen o muziku. Hellhammere, zůstaň v diskuzích, takových "all-rounderů" jako jsme my je málo. A díky za pochvalu chlape. Redakce webu, pište recenze na co chcete a kdo chcete. Čtenáři, fanoušci - recenze vždy byla, je a bude pouze SUBJEKTIVNÍM pohledem recenzenta, něco jako objektivní recenze NEEXISTUJE a existovat nemůže, tedy pokud to nebude psát Skynet nebo R2D2. Tak. Proto může někdo hodnotit novou Sonatu 10/10 a nové Gamma Ray 4,5/10. Proč se nad tím rozčiluješ, Lukáši? Je to jen názor recenzenta, tvůj je pochopitelně jiný, ale proč z toho dělat tragédii? Luizi - podle tebe je neútočnějším diskutérem zde Hellhammer, ale když jsem to zpětně pročítal, tak největší bombu jsi odpálil ty, když jsi doporučil Ray aby nerecenzovala skupiny, které už nemá ráda tak jako kdysi. Vyvíjej se, měň svůj vkus, ale nevyjadřuj se k tomu cos poslouchala dřív. Nechce se mi to celé kopírovat, tak jsem jen volně citoval. Opravdu hezky jsi to napsal. Ale no tak soudruzi, to už tady bylo. Kurva lidi, je to jen muzika. A vy se tu rafete jak děvčátka nad fotkou nahého Justina Biebera s nahým jezevčíkem (Nééé, ty kecáš, to by Justin neudělal!). Poslouchejte si to svoje, radujte se z toho, ať už je to hevík, speed, thrash nebo avantgardní black, ale respektujte názory ostatních. Polemizujte, nesouhlaste, diskutujte, ale neurážejte a a nepřikazujte recenzentům jak to mají psát. A někde na koncertě si pokecejte a dejte si pivo - imho nechutnou břečku s chutí močového recyklátu. Ach, ty ušlechtilé a krásné Skotsko... :-)) No nic, v kanclu mi kvůli kolegům hraje Radiožurnál a já se děsím chvíle, kdy se ozve Klus co je napojen....satanví čím.

12. 05. 2014 8:15

- luiz

lukáši, album je o chlup lepší než to minulé, ale také bych ho moc nepřeceňoval (u mne tak 6/10). Otázka je, jak by vypadalo hodnocení, kdyby jsme my i recenzenti neznali historii kapely, ty opakované pasáže jsou častější než je zdrávo, to si prostě kapela takového formátu nemůže dovolit. A ještě si na závěr mého účinkování na tomto webu (jistě tím udělám redakci radost - ačkoliv si nejsem vědom, že bych někoho vulgárně urážel) dovolím poznámečku: Hellhammer se zde ve svém posledním příspěvku prezentuje jako oběť urážlivých příspěvků a redakci je to líto, přečtěte si, prosím, tuto diskuzi, záhy zjistíte, že snad nejvíce urážek vypustil právě on. Takže díky za Vaši práci, speciálně Paganovi a Savapipovi, objevil jsem (díky ní) spoustu nových a zajímavých kapel a to je, myslím, pro nás čtenáře největší přínos takového webu.

11. 05. 2014 23:17

- Supermartonátor

Jestli mohu tak také děkuji za pochvalu redakce. Jinak byla by škoda kdyby Hellhammer dál nediskutoval...myslím, že o hudbě přemýšlí a nevšiml jsem si, že by vyloženě někoho urážel. Možná je trochu od rány:-)...ale do urážek to má daleko.

11. 05. 2014 22:56

- Aldys

to Lukáš: proč má SA 10/10 a GR 4,5/10??? Odpoved' najdeš v mém prvním komentu na straně 1. Tak to prostě je a nemá cenu se v tom už pitvat :)

11. 05. 2014 22:32

Pro hell hammera. - lukáš

To Hellhammer : Sám píšeš , že i díky mě se tu nemluví o muzice... Ty ale poledních deset příspěvků, taky peíšeš o muzice ani ťuk !!Chápu, že napráskat člověka jako za komunistů , ti jde ještě lépe než tady psát o muzice !!Já ale ten příspěvek nepsal !! Pokud dnes i pod diskuzí není možné se zaregistrovat, ale hlavně tak že nikdo nebude psát po tvým nickem, tak pak jakékoliv psaní , hlavně i o muzice je o ničem !! Gamma ray prostě vydali kvalitní desku. Nechápu jenom jednu věc - proč Sonata 2014 dostane za 10 a Gamma za 4, 5 z 10 možných ??!! Nejlépe to napsal a ohodnotil franta šafr !! Tohoto člověka si hodně vážím, vím že o muzice hodně ví a ví , co píše !!

11. 05. 2014 22:24

- Ray

Hellhammer, Anonim: Díky za pochvalu! Člověk to moc často neslyší a zahřeje to :)
Hellhammer: Určitě chápu, že tě to znechucuje, ale byla bych moc ráda, kdyby sis to rozmyslel, tvých názorů si velmi vážím a vždycky si je ráda přečtu, takže bys tu určitě chyběl!

11. 05. 2014 18:52

- Anonim

I já se připojuji k poděkování redakci za skvěle odváděnou práci a jsem strašně rád, že zde ponechává čtenářům možnost volné necenzurované diskuse. Spoustu podobných webů od této možnosti ustoupilo nebo se ji snažilo redukovat. Určitě není lehké snášet kritiku a urážky od některých přispěvovatelů, ale zdejší redakce se s tím vším vždy vypořádala s profesionálním nadhledem.

11. 05. 2014 17:08

- Veronika

Souhlasím se Savou: děkujeme za pochvalu a doufám, že se s názory zas jednou vrátíš. Vždycky si ráda přečtu tvůj pohled na věc, i když ne vždycky se shodneme. :) (ty hloupé komentáře je asi třeba přejít. :) )

11. 05. 2014 14:20

- Savapip

to Hellhammer: a díky za pochvalu ;-)

11. 05. 2014 11:24

- Savapip

to Hellhammer: to máš těžký, oni jsou varianty v podstatě dvě - buď zakázat diskuze úplně, nebo jim nechat volný průběh (s výjimkou vyloženě vulgárních či jinak závadných komentářů), protože pokud budem mazat jenom něco, tak bude každý potrefený řvát, proč došlo zrovna na jeho příspěvek a nebudem dělat nic jiného, než vysvětlovat. A já pořád mám pocit, že ty diskuze nejsou úplně od věci..., byť občas jsou vážně na palici. Tak třeba Tě nechuť diskutovat časem přejde, některé Tvoje názory stojí za to si přečíst ;-)

11. 05. 2014 11:22

redakce - Hellhammer

Obracím se teď na redakci. Už mě to tu nebaví. Koncentrace zarytých ortodoxů, trollů, trumberů a podobný, přerůstá mez ve které se dá diskutovat o muzice,nastávají pak urážky redakce a diskutujících.Zhruba to, co se poslední rok/dva děje na Metalopolis. Vřele doporučuju moderovanou diskusi (zbavíte se lukášů a podobných). Jinak já už nenapíšu pod články na MF ani jedno slovo. Vím že to nebude hodně lidí mrzet, a že budou rádi, když ten všeznalý, arogantní Hellhammer odtáhne. Tímto bych chtěl poděkovat redakci, za skvělou práci, pokračujte v tom. Dál budu Vaše recenze s potěšením číst,ale už jen jako nereagující anonym.Škoda,další server, kde se nedá smysluplně bavit o tom co má většina z nás tak ráda a to je metalová muzika. Drže se a mnoho dobrých recenzí.:-) PS: uživatelé Fenris13 a Soichiro Honda, vás speciálně si vážím za váš názor a snahu diskutovat..

11. 05. 2014 10:20

luiz - Hellhammer

Nikde jsem nenapsal že má někdo kdo rozumí jazzu ,má psát recenze na metal. V rámci metalu je schopný recenzent napsat dobrou recku i na black, který třeba moc neposlouchá, a sám jede majoritně v heavy/progu. Mimochodem,pokud jsi nepobral moji ironii,tak vysvěluji: objektivitu v subjektivním literárním žánru najdeš těžko..

11. 05. 2014 10:13

- Soichiro Honda

inak diskusia celkom o hovne, ešte tu chýba GNT s 258. časťou prednášky "čo je a nie je speed"

11. 05. 2014 3:00

- Soichiro Honda

vidím, že sa tu rozdávajú patenty na rozum.. nepoviem keby recenziu na GR písal Pepsi :) to by sa dalo polemizovať, ale názory od aktívneho zvyšku redakcie na GR sa dajú brať za smerodajné.. mimochodom recenzie už dávno nemajú takú váhu ako kedysi, neviem kto sa ešte riadi recenziami, proste stiahnem, vypočujem a následne buď vymažem/ nechám, kúpim.. takže recenzie beriem len za názor ako každý iný.. a súhlasím s Ray, ani mne súčasný Gamma Ray moc nehovoria a vkus mám iný ako pred 4 rokmi, ale to neznamená, že sa nemôžem vyjadrovať.. a sorry ale kopírke všetkého možného proste viac ako 5 bodov dať nemôžem

11. 05. 2014 2:53

- luiz

Ach jo, jasně píši, že se má dohodnout redakce, ale to by si musel rozumět psanému textu a ne jen urážet. Ale to bych chtěl asi moc. Pro mne si jen manipulátor, který vypíchne jen to, co se mu hodí, navíc vulgární. S názorem, že je naopak lepší, když recenzent daný žánr nemiluje a píše na něj recenze rozhodně nesouhlasím, chtěl bych vidět ta hodnocení od milovníka např. death metalu, jazzu, country a pod. Takže Ray, Hermesi, Savapipe a další, v zájmu větší objektivity byste měli psát recenze na něco úplně jiného, jste zaujatí! :) Nehodlám s tebou dále ztrácet čas, všeznalý, vševědoucí a neomylný.

10. 05. 2014 23:47

- Hellhammer

A "kompetentnost" oné osoby pro recenzi posoudíš zřejmě ty viď? A pak možná dostane svolení psát,když to pan luiz dovolí,aby náhodou nedošlo k neobjektivnosti..Kristepane,ty trumepto kam na ty názory chodíš, dobrý recenzent napíše recenzi bez toho aniž by musel daný žánr milovat...Naopak mu to dává prostor vyjádřit se bez zaujatosti (pozitivní nebo negativní). Ale to asi nepobereš..

10. 05. 2014 22:50

- luiz

Takže ty se můžeš vyjadřovat ke všemu, všechny urážet a u jiného je to špatně? Mimochodem ani zmíňkou jsem se nezmínil o aktuálním albu GR, natož abych ji chválil, naopak píšu, že poslední, co od nich za něco stálo byl Powerplant (pro mě). Reagoval jsem na recenzentku Ray, která se zde vyjadřuje, ačkoliv netuším proč, když ji tato hudba nemá co dát. Pouze chci, aby recenze dělala kompetentní osoba, jinak nemá smysl recenze vydávat, hodnocení by bylo zcela zcestné ( a ano, trošku jsem se předtím nechal unést a nabyl dojmu, že recenzi psala Ray, za to se omlouvám).

10. 05. 2014 18:20

- Hellhammer

Nech na mě, kam co píšu nebo nebudu psát. Zrovna od Tebe a Tvojí rétoriky ve stylu: "co si to recenzent dovoluje, at si všímá svýho progu" to sedí..

10. 05. 2014 14:33

- luiz

to Hellhammer: pod recenzí Edguy jejich desku komentovat nechceš, tady už si tak učinil :)

10. 05. 2014 13:04

- Hellhammer

oprava:"..případnou recenzí Edguy"..

10. 05. 2014 10:32

<< 1 2 3 4 5 6 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08132 sekund.