CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GAMMA RAY - Empire Of The Undead


- Hellhammer

Já se v rámci zachování duševního zdraví (mého a mých tradičních oponentů), zdržím komentů pod případnou Edguy..A zrovna se mi jejich novinka celkem líbí,jakožto relaxační kulisa.Nebýt stupidních textů dal bych i víc než 6/10

10. 05. 2014 10:31

Edguy - Jirka

no tak počítám, že recenze Edguy bude opravdu bouřlivá, protože už teď říkám, že já mu dávám 4 a to jen z lítosti a že mám pro ně slabost. A jestli je tohle ta "cákající teplota", tak doufám, že se zase ochladí :) :)

10. 05. 2014 2:24

Edguy - Eagle

Už se nemůžu dočkat, kterým směrem se bude ubírat diskuze u Edguy recenze :)

10. 05. 2014 1:24

- Hellhammer

Abych nebyl nařčen z urážek lukáše kopíruji očividně jeho dnešní příspěvek (styl psaní,použití malých písmen) na Abysszine.com... lukáš anonym Re: Re: Recenze - Edguy je o humoru ? Absolutně nesouhlasím!!! Protože nemám rád lež !!!!!!!!!!!!!! Absolutní blbost !!!! Jsem fanatickej fanda Edguy a tohle jsem napsat musel. Za mě konečně nahráli Edguy poctivý a kvalitní materiál, teplota z něj cáká na sto mil !!!! A to není málo !!!!

9. 05. 2014 23:33

- Hellhammer

Má vůbec cenu tohle komentovat Lukáši? Svými chaotickými příspěvky na úrovni duševního mrzáka zamořuješ všechny metalový weby....To se nedá brát vážně. Odpovím jen na jedno, nových alb která překonávají kultovní začátky je celá řada..Například Mayhem-Grand Declaration of War, Bathory-Hammerheart, Accept-Blood of the Nations... Já ti ale nebudu po sté vysvětlovat svůj postoj ke GR a jejich novince a nesoudným fanouškům,který jsem tady napsal už několikrátkrát. Chceš v tom vidět urážku? Budiž tvůj boj..A to označení za pako, mě obzvlášť od Tebe těší:)

9. 05. 2014 23:30

Kaiovi je 51 let . - lukáš

To Hellhammer : Nikde není napsané , kolik kapela bude schopna vydat kvalitních alb, to je taky důležité si říct. Takže mě osobně se třeba Majestic , To the matal, Land of the free nemám oblíbené jako celek, ale spíš z ních mám rád pár písní, ale zase tak že hodně - Blood religion, Hell si thy home, Insurrection a pár dalších. Takže podle tebe ortodoxní fanda Gamaáčů ??????!!! Si pako.

9. 05. 2014 19:48

Fanatický fanda Gamáčů ??? - lukáš

To Hellhammer : Než budeš někoho urážet , jako fanatického fandu Gamma Ray , tak mi řekni nebo ukaž kde jsem recenzentovi psal, že má blbej názor, nebo že ta recenze stojí za hovno !!!! Chápu, že je asi těžké být " vždy druhý " a kompenzovat si tady vb diskuzi své poražené vnitřní já. Já například v black metalu a deathu, dnes taky vidím že mnoho kapel vydává sračky !! Kde jsou časy Bathory starých , či skupiny Death ... Napadá mě jedině Satyricon. Prostě Gamma ray natočili lehce ladprůměrnou desku. Za tím si stojím !! Ovšem pokud člověk bude do zblbnutí srovnávat staré a nové desky Gamáčů, tak je jasné že nová deska nebude , tak kvalitní jako Land of free, či Powerplant. Ovšem to byly také kultovní desky !! A napiš mi jakoukoliv jinou metalovou kapelu, která by měla novou desku kvalitnější desku, než její kultovní ???!!! Já takovou neznám. Možná namítneš z black metalu Warriora , ale ten přece Celtic frost odložil k ledu a Triptykon se tím pádem nepočítá. Metallica - poslední desky - průměr, nic geniálního a takhle můžu vypsat stovky kapel !! To Ray : Freedom call vydali geniální debut. Ovšem další a další desky jsou prostě nuda. Pozitvní písně které se dají poslouchat , ale tak po pěti písních začínaj nudit. Ano, je to poznávací znamení kapely, ale je mnoho kapel které se vyvíjí a přidaj nějakou progresi. Já měl od Freedom call dvd. Píseň co píseň , jak přes kopírák. Ale to je můj názor. Přesto jejich debut byl a je stále super deska !!

9. 05. 2014 19:43

- Hellhammer

To, že umělecky vývoj a progrese jsou kecy, je přesně ten příklad argumentace omezenosti fanoušků..Z čeho asi vznikla muzika Gamma Ray, nebýt uměleckého vývoje metalu..Vyskočili nejspíš ze země....Přesně tyhle typy olezlejch mániček řvou na Brutalu při vystoupení Devina Townseda "hobluj", nebo "zahraj Strapping",popřípadě vyhrožují hozením kelímku na Garma při vystoupení Ulver,protože to není ten správný blekmetál

9. 05. 2014 17:03

- Ray

Aha, tak umělecký vývoj a progrese jsou jenom kecy. To je opravdu novinka. To by měl těm muzikantům někdo říct, ať se tak nesnaží a hrají jenom to osvědčený, pak budou všichni spokojený a svět bude sluníčkovej.

9. 05. 2014 14:32

- Hellhammer

Umělecký vývoj a progrese jsou jenom kecy? Tak to je pak těžký se o něčem bavit....Dělat hudbu co se líbí je sice pěkná meta, takovou metu mají ale všechny komerční žánry. Metal od svých pradávných dob vždycky posouvali dál ti, co se nebáli dělat věci jinak a ne jenom se chtít zalíbit..Nebýt uměleckého vývoje a progrese(neboli keců), poslouchali by jsme všichni dneska akorát tak Black Sabbath(nadsázka)

9. 05. 2014 10:14

RAY - Gogo

Já poslouchám hard n heavy tak od roku 87 a jsem zřejmě výrazně zastydlej a nevyvíjící se posluchač. Od AC/DC chci aby hráli furt stejně, experimentům jako Chameleon od Helloween nebo Risk od Megadeth jsem přišel na chuť až po spoustě let apod. Gamma Ray jsem dá se žít zažil v přímém přenosu. Helloween byli ve svě době u nás něco jako bozi. Když odešel Kai a Helloween vypustili Pink Bubles Go Ape, nechtěli jsme věřit co se děje a kapelu pomalu ale jistě opouštěli. Gamma Ray měli parádní nástup, ale na rovinu. Čekali jsme tenkrát, že se Kai postaví i k mikrofonu. Všichni jsme žrali Walls Of Jericho. Kdyby to Kai udělal už tenkrát, měli by Gamma Ray dnes podle mě úplně jiný status. Tenkrát jsme vydělávali tak 3-4 tisíce a CD stálo jako dnes přibližně 3-4 stovky. Internet neexistoval. Existovali půjčovny, kde jsme CD nahráli na kazetu a posuzovali jestli koupit či nekoupit originál. Gamma Ray s debutem ani následujícími deskami tohoto statusu zdaleka nedosáhli. Bomba pro mě bylo až album New World Order. Taky se mi zdá, že se kapela už trochu potácí v kruhu, ale uměleckej vývoj, progrese a takovýhle kecy? Je někdo z diskutujících muzikant? Prostě chcete dělat muziku, která se líbí.

9. 05. 2014 10:00

- Hellhammer

Já neurážím lidi co mají jiný hudební vkus!!! Já se pouze podivuji a ironizuju ortdoxní metalovou scénu, protože se na ni taktéž pohybuju a přijde mi některými svými názory k smíchu. Třeba tím jak neuznává experimety a stejně tak jako neuzná že nějaká oblíbená kapele to má už umělecky za sebou....A budeš se divit, ale i já se v nějakém ohledu považuju za zastydlého posluchače (například co se týká tradiční corové muziky)..Toliko k tomu "urážení". Je to jen ironie. Urážku v tom vidí ten kdo tuší že se ho to zřejmě dotýká , nebo ten kdo ji v tom chce vidět:)

9. 05. 2014 9:21

- Anonim

to Hellhammer: Jen pro upřesnění: Autor recenze má právo vyjádřit svůj názor, s tím bez výhrad souhlasím. A navíc si myslím, že zrovna Hermes danému stylu docela rozumí. I když jeho názor na tuhle desku nesdílím, respektuji ho. Ani tobě neberu právo na názor, ale prostě jen nechápu tu tvojí stálou potřebu urážet lidi, co mají jiný hudební vkus než ty.

9. 05. 2014 8:53

- Hellhammer

Ono jsou taky servery, kde mají první alba Bathory, Death nebo Manowar průměr 30%.. A fascinuje mě, jak si ortodoxní fanoušci prostě budou tvrdit, že kdo to album kritizuje, je jen vysmívač. Ani na vteřinu nezapochybují že by té kritice mohlo něco být, když ji říká více lidí Čím ortodoxnější jádro tím tupější konzumenti.A to platí i pro ortodoxní black/death. Tam přijít s odvážným albem znamenalo kolikrát i vynucený konec kapely kvůli nezájmu ortodoxních (Pestilence-Spehres). Na férovku,obecně jádro klasické metal.scény(heavy/trash/death/black) je strašně zastydlá a ortodoxní posluchačská obec, máničky co chtějí slyšet furt to samé..

9. 05. 2014 8:48

- Aldys

No, tak jsem jenom tak ze srandy zkusil projet google a prozkoumal jsem hodnocení GR cca 20 hudebních serverů a tohle hodnocení tady, je zatím snad nejmenší... z 90% se hodnocení pohybuje hooodně nahoře... To jen tak pro představu všem vysmívačům, jaké je to špatné album ,-)

8. 05. 2014 23:34

- Soichiro Honda

Neviem čo riešite, tá doska si proste zaslúži bodové ohodnotenie ako v recenzii a je úplne jedno kto ju písal, keby aj neviemaký melodik, proste ide o priemer a to musí počuť každý..

8. 05. 2014 23:08

Anonim - Hellhammer

Nerozumíš psanýmu textu..Já nikomu názor neberu,naopak. Nelíbí se mi některé příspěvky které pranýřují autora recenze ve stylu že když tomu nerozumí má držet hubu. To že považuju tyhle lidi za zastydlé,nemá s tím nic společného ty chytráčku..Já jim jejich "zastydlost" neberu a nezakazuju jim ji,jako oni "zakazují" recenzentovi psát recky na Gammu protože ji tolik neposlouchá. Jinak dávat Cannibal Corpse jako příklad opakujícího se deathu to s tebou souhlasím.Jenže pro Tvoje info,existují i jiné black/death kapely co udávají směr a ženou žánr dál. Dal bych ti tipy,ale chováš se jako blbec, tak si dál mysli že death=Cannibal a taky jaký jsem nadřazený blacker. A nežer to tak :) Nenávisti vůči "neobjektivním" recenzím zdar :)

8. 05. 2014 21:56

- Anonim

to Hellhammer: Koukám, že ty zase dneska perlíš. Čtu tady ty tvoje kecy a nepřestávám se bavit. Nejdřív tady píšeš něco o právu na vlastní názor, ale hned o příspěvek výš napíšeš, že když má někdo opačný názor než ty, je "příkladem zastydlosti a hudebního konzumenství až za hrob". A to jsi ještě zapomněl napsat svojí obvyklou formuli o tom, že ty vlastně jako jediný v téhle diskuzi rozumíš hudbě, protože přece posloucháš ten strašně tvrrrrdej black a death metal. A že zrovna tyhle dva žánry jsou pravým příkladem skladatelské kreativity a novátorství. V takovým death metalu se už víc než 20 let opakuje dokolečka furt jeden a ten samej riff, ale jak je vidět jeho příznivcům to ke štěstí stačí. Takový Cannibal Corpse sami sebe začali vykrádat už když složili druhou písničku, protože byla stejná jako ta jejich první.

8. 05. 2014 20:52

jardaSs - Hellhammer

" Je to dáno možná i tím, že kapela zní po těch letech prostě jinak."..Obdivuju Tvůj hudební sluch a cit pro hudbu. A to myslím vážně bez ironie ! Já tam prostě nic jiného než - tou variaci na Land Of the Free neslyšim :(

8. 05. 2014 20:43

- Aldys

to jardaSs: palec nahoru ,-)

8. 05. 2014 19:22

<< 1 2 3 4 5 6 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08833 sekund.