CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GAMMA RAY - Empire Of The Undead


Recenzent má svůj názor. Ale 4 - lukáš

Recenzent má právo na svůj názor. Tedy psanou recenzi vlastním pohledem. V recenzích je mnoho blbostí a hlavně se mi zdá , že recenzent má rád hlavně speed, myslí si že Gamma Ray natočí ještě kopii Land of free, či No world order, či powerplant. Že písně jsou víceméně slabé .... Pro mě Empire je deska, která asi nebude psát speed metalové, či power metalové dějiny, ale výborně se poslouchá . Za mě 7,5 z 10 možných. P.S. Mimochodem jsem dal na recenzi na sonatu arcticu poslední ...A .. A šla do koše !! Sonata na desce působí, jak pubertální kapela, co byla prvně ve studiu. A jestli ten či onen nástroj má mít rychlejší bicí, tvrdší nebo jemnější kytary, či jak vlastně ty písničky všechny zpěvem podat, aby to mělo nějaké emoce ...Nic z toho na desce není !!! Takže Empire luxuswně zahrabe pod zem Sonatu roku 2014 !! A podle mého názoru je poslední Sonata arctica kapela, která natočil třetí nejhorší metalové album všech dob !!

7. 05. 2014 23:09

- luiz

Tak to dopadá, když recenzi napíše člověk, který má oblíben jiný žánr. To se v redakci nemůžete dohodnout, kdo má k tomuto žánru nejblíže a který recenzuje podobný styl? Pak tu vznikají takové rozpory. To Ray: jestli ti tato kapela nemá co dát, jak sama píšeš, nechápu, proč se k ní vůbec vyjadřuješ. Piš o svém progresu, dávej jim stále 10/10 a ke Gamma Ray se raději nevyjadřuj. Nechápej to špatně, s posledními alby je to bída jak píšeš, ale jde o princip. Je to stejné, jako by recenzi na progres dělal fanda např. power metalu a ocenil ho na 4/10, přitom ty by jsi dala 9/10. Prosím tedy o objektivní recenze odpovědnými lidmi s konstantními názory. To, že se vyvíjíš je přirozené , ale v tom případě raději nepiš recenze! Vždy z toho budou rozpory.

7. 05. 2014 22:59

- Ray

Bubák: Moje přezdívka nemá s touhle kapelou co dělat ;)

7. 05. 2014 20:24

- Bubák

Ray, neměla bys teda změnit přezdívku? :-D Mně teda poslední deska co se líbí, je No World Order. Od tý doby je to jedna nuda větší jak druhá. Z nový desky sem slyšel 2 písničky, podle kterých vypadá, že by se stav mohl zlepšit, ale asi ne, jak tady píší ostatní :-D

7. 05. 2014 19:50

Ray - Jirka

je zajímavé sledovat názory různých lidí...já třeba osobně považuju poslední Edguy celkem za průser..ale sto lidí, sto chutí

7. 05. 2014 19:43

- Ray

Anonim: Tak jestli je to tak, jak říkáš, tak je to jenom další důkaz, že tenhle žánr v tomhle provedení mi už nemá co dát ;). Ovšem to neplatí obecně pro moji představu o power metalu, protože noví Edguy se mi třeba fakt hodně líbí :). Tak mi dejte vědět, až se GR vrátí k Somewhere...

7. 05. 2014 17:53

- Anonim

to Ray: Máš pravdu - každý posluchač se vyvijí a v Tvém případě je ten vývoj opravdu obrovský. Je to vidět nejen na Tvých recenzích, ale hlavně na tom každoročním bilancování. Jestli jsem tak před 4 lety souhlasil se vším, co si napsala, tak v těch posledních se neshodneme vůbec na ničem. Ten prog metal Ti úplně zatemnil mysl :- (to nemyslím ve zlém). Gamma Ray s kvalitou nešli dolů, ale jen zůstali věrní svému žánru. Já jsem asi takový posluchačský pokrok neudělal, protože se mi jejich novinka líbí zhruba stejně jako kdysi Majestic.

7. 05. 2014 17:38

5/10 - Soichiro Honda

Ha, tak dať na album dve rovnaké skladby (Master Of Confusion a Seven) tak to už zaváňa totálnym výsmechom. Áno, je to lepšie ako hrôzostrašný To The Metal a Avalon je naozaj fajn, ale ZASE je tu hafo vykrádačiek Judas Priest, vlastnej tvorby a bohviekoho ešte.. To, že im zhorelo štúdio beriem ale po štyroch rokoch vypustiť niečo takéto je fakt bieda.. no a Hansenov spev je na smiech, neviem prečo to aspoň nezakrýva za masívne zbory alá Hand Of Fate.. recka na Sonatu bol bodový úlet ale tentokrát s hodnotením súhlasím. A to som mal Gamma Ray kedysi tak rád...

7. 05. 2014 17:09

- Supermartonátor

Zdendo, myslíš to dobře, máš pravdu...jenže my se snažíme ty recenze psát objektivně. Máš tu vlastně dvě...jedna zrecenzovala album jako špatné a druhá jako dobré (Hermes a Franta).

7. 05. 2014 16:59

- Zdenda

Mě se mi líbí jak všichni písou že recenze je vždy subjektivní, ale podle mě když někdo takové recenze píše by měl být víc objektivnější. To pomalu může psát recky na gamma ray i někdo kdo poslouchá jen Burzum a takový undergroundový black. :-)

7. 05. 2014 16:54

- Ray

to htaedas: Od minulé desky uplynuli čtyři roky. Já se jako posluchač vyvýjím. Některé kapely se mnou zůstávají celou dobu (ty, které naztrácí kvalitu), jiné logicky opouštim. Ano, byla jsem zažraný fanda GR, když ještě za něco stáli a na minulé desce jsem pořád ještě měla naději, že je to uklouznutí a že se vrátí aspoň třeba ke kvalitě Majestic. Nestalo se a já věčně čekat nebudu. Mám lepší kapely k poslouchání. Je mi líto, ale GR to u mě mají za sebou, jakkoli ráda si pořád poslechnu staré desky. Ale co se týče současné tvorby, opravdu mám favority jinde.

7. 05. 2014 16:42

- Aldys

to johny: já nejsem ani fanda GR, ani ten kdo tomu nerozumí, jen jsem napsal, že hodnocení je hodně mimo....zvláště v dnešní době, kdy si musíme vážit každé kapely z dob dávných, protože nové heavy/power kapely za moc nestojí ,-) Takže na dnešní dobu slušný album, protože časy, kdy se nám střídala jedna kvalitní kapela za druhou jsou daaaavno pryč ,-) Tak jako nový Edguy, konečně album co za něco stojí ,-)

7. 05. 2014 16:41

to Ray - htaedas

Všiml jsem si, že se Tvůj postoj ke GR od minulého alba razantně změnil? Zde píšeš, že máš favority jinde, ale u minulého alba se přirovnáváš k nejzažranějším fandům?! To jsou ty rozpory tady. U FC Vám nevadí, že jsou stejný, u GR ano.

7. 05. 2014 16:19

- johny

ja by rad vedel, co by ste ludia chceli. Uz to tu x krat bolo pisane - recenzia je subjektivna vec. Ak by recku pisal zaryty fanda, tak by tam dal 11/10, ak by tam pisal niekto, kto sa tomu nerozumie, alebo to "neni jeho salek kaficka", tak tomu da 2/10. Kazdy si spravte vlastny obraz... júťub je...tu i nato

7. 05. 2014 16:10

- Supermartonátor

Koukám kontroverze u recenze:-) Sto lidí, sto chutí. Je fakt, že GR má v ČR skvělou fanouškovskou základnu...ty kapelu jen tak nedají. Nicméně, chce to respekt...recenzent má pravo napsat i dost kritickou recku. Nicméně fandům se deska ve většině líbí a to je přeci hlavní.

7. 05. 2014 16:09

to Hellhammer: - Anonim

Máš pravdu. Nejsi kovaný heavíkář. Iced Earth mě nikdy nebavili. Jejich novinka není výjimkou.

7. 05. 2014 16:02

- htaedas

Stejný případ recenze jako u loňských Stratovarius, mimochodem skvělých, které pan Hermes označil za nemelodické! Naštěstí zbytek redakce připsal svá opačná stanoviska. Připadá mi, že jsou tu GR neadekátně hodnoceny právě proto, že jsou to GR, respektive Kai - táta melodic metalu. A co takový Freedom Call? Vždyť letošní album je úplně stejné jak předchozí, skladby se stejnými postupy, kdyby se proházely mezi alby, takto ani nikdo nepozná! A to Vám nevadí a dáváte tomu skoro za 10? U mě FC samozřejmě taky za 10, jen porovnávám Vaše pro mě divné názory. Minulé album GR bylo asi slabší, ale hlavně proto že přišlo po skvělém Land of the Free II, které tu nikdo vedle těch Somewhere, Powerplant a tak nezmíní. Ano, GR ničím nepřekvapili, ale to přece ani ti FC, tak proč takový rozdíl v recenzích?

7. 05. 2014 15:48

- Ray

Aldys: Já taky poslouchám všechny žánry a favority mám jinde. Od GR jsem nečekala dávno nic, po Majestic už to prostě není ono. Ale když vyjde takováhle deska, kde prostě slyším naprostý minimum původních nápadů a ke všemu mě to prostě nudí, nemám tušení, co by se mi na tom mělo líbit. Ať jsou tam melodie nebo ne - protože já poslouchám převážně prog a u většiny kapel to opravdu vzletnými melodiemi nehýří. Moje stanovisko je takové, že nezáleží na žánru. Buď to má, co hledám, nebo ne. GR prostě ty svoje stokrát omletý vykrádačky sama sebe vydřeli až na kost a už na tom není nic, co by mě hudebně zajímalo. Tady nejde o žánr nebo očekávání, jde tady o to, že mě to neskutečně nudí a že si to nechci pouštět.

7. 05. 2014 13:39

- Fenris 13

Já si to snad budu muset pustit :-) Z první skladby jsem vydržel asi tři minuty než jsem přeladil na jiného interpreta (Grand Magus). Zoufale mně to nudilo, Gamma Ray pro mně přestali být zajímavými po vydání Majestic, nuda nuda, šeď šeď. A přitom je to kapela která dokázala popadnout člověka a omlátit ho o zem. Alba od Sigh No More po Somewhere Out In Space řadím dosud na špici melodického metalu....aj speed metalu, nejsem tak ortodoxní jako GNT :-) Ale když vidím ty kontroverze tady...dám tomu ještě šanci, než tu na to vychrlím oheň a síru :-)

7. 05. 2014 13:15

I WILL Retun ? Uhh - redshift

BTW, příjde jen mě, že ve skladbě I Will Return jsou všechny sloky na sebe namástrovaný? Něco jako nahrajem kousek a dem na panáka, anebo si pustíme Helloween? :DDD

7. 05. 2014 12:49

<< 1 2 3 4 5 6 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09505 sekund.