PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku IRON MAIDEN - The Book Of Souls


- Down

Srovnávat "The Number ..." s "British Steel" :) ...ale jo, srovnat to určitě lze ...jen to pro chudáky Judas dopadne bledě :) Jak tu někdo napsal, Judas bude v tomhle případě vypadat jako zábavovka. Po pár posleších téhle desky můžu za sebe říct, že to není průser(alejujá) ale Paul Di´Anno může bouchnout šampáňo, natočil jasně lepší desku.

5. 09. 2015 12:32

Při diskusi o... - Kolík

...United vs. Run to the Hills jste poněkud zapomněli na celé Piece of Mind. To si samozřejmě ve srovnání s poprockovým United také zaslouží plné absolutorium. Jinak bych raději srovnával srovnatelné. Plést sem Painkiller nemá smysl. Ten je z konce 80. let a je ovlivněn mnoha dalšími trendy, než je tomu u klasických alb NWOBHM. Na druhou stranu British Steel se k nim sice řadí, ale kdo má uši, tak umí rozpoznat stylotvorná alba NWOBHM, jakými jsou Screaming, Number, Defenders nebo Powerslave od potenciálně hitového British Steel, které má hudebně daleko blíže k Rainbow Difficult to Cure a navíc bylo složeno i s podobnými komerčními ambicemi.

5. 09. 2015 12:20

- adrian

Oproti United majstrstyk :-)

5. 09. 2015 10:14

- Pepsi Stone

Ne? A copak je Run To The Hills?

5. 09. 2015 9:20

- adrian

Pepsi Stone: Ale na Number Of The Beast nenajdes zadnou podobne stupidni odrhovacku jako treba United. Jedine album, ktere se muze merit s NOTB je Painkiller.

5. 09. 2015 8:33

- Pepsi Stone

V: The Duellists nebo Flash on the Blade považuju rovněž za výborné skladby. O Aces High, 2 Minutes, Powerslave nebo Námořníkovi se bavit nemusíme... Adrian, Kolík: British Steel bylo pro Judas přelomové album, stejně jako The Number pro Maideny. Judas nemůžou za to, že Breaking The Law na tancovačkách zdomácněla, to ale Run To The Hills skoro taky... Jistě Screaming je rovněž geniální album. Stejně jako potom Defenders nebo Painkiller.

5. 09. 2015 8:06

Powerslave... - Kolík

...a The Number of the Beast si zaslouží naprosté absolutorium. Pokud mají nějaký protějšek u JP, tak je to Screaming for Vengeance a nikoliv British Steel! :-)

5. 09. 2015 7:49

3/10 - Dustter

To nejlepší mají za sebou, bohužel...

5. 09. 2015 3:22

- kamzo

Myslim si, ze Iron nemaju nejak slabe albumy, mozno skor slabsie skladby(vaty) nepocul som este new album(len singel) budem ho mat v pondelok najneskor v utorock..mozno neviem byt kriticky k Mejdnom..no mne sa kazdy album paci..ok tak mozno Virtual XI ale tam su min 2-3 skladby pecky..od Mejdnov mam viac menej vsetko co vyslo..a posledny tyzden som si zacal pustat novsie albumy..tie starsie mam napocuvane odpredu dozadu:-) akurat pocuvam Brave new world...spickovy album..tesim sa ked rozbalim nove cédé:-D

5. 09. 2015 0:10

- Supermartonátor

Akorát jsem rozbalil Digibook....hodně velký luxus, krása. Až naposlouchám, napíši svůj komentář (recenzi). Osobně mám rád prakticky všechny IM desky, včetně Dance či Frontiera.

4. 09. 2015 23:24

- adrian

Powerslave je pro me nejlepsi heavy metalove album vsech dob, o precenovani se nema vubec cenu bavit, protoze je to absolutni nesmysl. Jinak Number Of The Beast je skutecnym manifestem NWOBHM, ale srovnani s British Steel neberu. To zni, ve srovnani s timto maidenackym klenotem, jako vesnicka zabavovka.

4. 09. 2015 23:02

- V.

Já pořád nechápu přeceňovanost Powerslave. Půlka desky geniální, půlka nehorázně slabá...

4. 09. 2015 22:56

- Pepsi Stone

Když to převedu na bodování, tak to vidím následovně: Iron Maiden (7,5), Killers (6), The Number Of The Beast (10, totální manifest NWOBHM spolu s British Steel od Judas a Lightning To The Nations od Diamond Head), Piece Of Mind (8), Powerslave (10), Somewhere In Time (za odvahu rovných 10), Seventh Son Of A Seventh Son (9), No Praying For The Dying (5,5), Fear Of The Dark (7), The X Factor (za odvahu 9), Virtual XI (6,5, hlavně za The Clasman a When Two Worlds Collide), Brave New World (8), Dance Of Death (4), A Matter Of Life And Death (6), The Final Frontier (5), The Book Of Souls (6,5). Známky jsou samozřejmě v rámci celé diskografie, ne aktuální recenze. Ta reflektuje momentální situaci na scéně, proto novinka má 8,5 protože s ohledem, co vychází, je to pořád vynikající dílo. Jeho síla ovšem v konkurenci The Number Of The Beast trochu bledne.

4. 09. 2015 21:59

- adrian

Dance Of Death je paradni album. Jedine, co me na nem sere, je zvuk. Za nejhorsi povazuji Virtual XI, pripadne Killers.

4. 09. 2015 21:28

- Pepsi Stone

Člověče, já třeba Dance Of Death beru za naprosto nejhorší desku týhle kapely, po ní je The Final Frontier a pak No Praying For The Dying. Ani etapa s Blazem mi nevadí tak, jako tyhle alba. Zejména The X Factor mi přijde hodně dobrá a tak trochu na ní novinka atmosférou (Empire Of The Clouds) navazuje. Brave New World beru jaký dobrý, komerční comeback.

4. 09. 2015 21:20

- orre

S Dance Of Death absolutně nesouhlasím! Mám tu desku raději jež Brave New World! Frontier je takový nějaký nevyjímečný a z comebackových jednoznačně nejhorší.

4. 09. 2015 20:47

- adrian

Prave jsem si domu donesl deluxe edition :-) Plan na vikend je celkem jasny!

4. 09. 2015 13:29

- Pepsi Stone

Hlavně je jiné než Brave New World, kteréžto bylo údernější a hitovější. Na téhle desce se cení kompozice a množství nápadů. Abych pravdu řekl nečekal jsem to, protože Dance Of Death a The Final Frontier jsou pro mě suverénně nejhorší desky kapely. Očekával jsem, že se k nim novinka přiřadí a kupodivu to se nestalo.

4. 09. 2015 13:13

Neskutečné - b.wolf

co dokázali IM stvořit, a závěrečná Empire of clouds, bez komentáře. Po Final frontier parádní fošna, o fous slabší než skvělá Brave new world. 9,5/10

4. 09. 2015 12:36

Pecka to není... - Kolík

...ale už na první poslech musím souhlasit s recenzentem, že se IM podařilo natočit mírně nadprůměrnou desku. A to není na sklonku kariéry zrovna málo. Dal bych 7,5 s tím, že po více poslechnutí může být hodnocení ještě o něco lepší.

4. 09. 2015 12:35

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07767 sekund.