PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Bruce DICKINSON - The Mandrake Project


- Crust

Musím si to znovu pustit, Bruceova nová sólovka mě velmi mile překvapila a to jsem od ní v podstatě nic moc nečekal. Jinak si taky přisadím svojí troškou a sice velmi neobvyklým názorem, že mojí nejoblíbenější sólovkou od BD je Tattoeed Millionaire. Jsou tam super hard rockové hitovky :-)

22. 03. 2024 17:27

- Kamzo

Ako nieje to Chemická svatba alebo Tyrania duši..ale je to aj tak pecka..trochen temné, ale je to Bruce.. a som rád, ze vobec po tak dlhych rokoch niečo spravil..je to fajná muzika..škoda, ze koncertuje najbližšie v Budapešti..ale šiel by som..na živo Bruca bez Mejdnov som ešte nikdy nevidel..uvidime

16. 03. 2024 12:23

- R051

Já bych tydlencty recenze nechal psát AI. Nejlépe by to asi vypadalo nějak takle: Umělec neurčitého pohlaví, věku a politické příslušnosti vydal desku. Asi není ani lepší, ani horší než některé předchozí. S podobnýma skupinama jí možná lze, ale taky možná nelze srovnat. Redakce na ní nemá žadný názor. Někteří členové jí asi poslouchají, jiní asi ne. Hodnocení: ∞/∞

10. 03. 2024 15:00

Nový Bruce - Pikachu

Zatím jsem novinku neslyšel jako celek. Nemůžu posuzovat. Po dvou klipech nemohu říci jak to na mě působí.

8. 03. 2024 14:24

- MarekZ

Jinak tedy omlouvám se trochu za off topic - měl jsem ale potřebu zareagovat.

8. 03. 2024 7:43

To: rainmaker - MarekZ

Souhlas s tím špatným zvukem u desek od Blaze. Táhne se to už od roku 2012 kdy vydal The King of Metal - tam jsem s tím měl celkem problém, ale teď už mi to ani nepřijde :-). Nápady a zpěv jsou nicméně pořád skvělý, jen si to holt všechno dělá a produkuje sám doma na koleni. Příští týden jdu na jeho živák do Plzně. Uvidím ho už po čtvrté a ty předchozí byly vždycky velký zážitek. Má neuvěřitelnej přístup k fanouškům a obrovskej zápal pro to co dělá.

8. 03. 2024 7:37

To David Svoboda - rainmaker

Blazova deska se mi taky líbí, ale proti Brucovi má příšerný zvuk. X Factor mám v IM žebříčku na 4. místě a AMOLAD na 3.!

8. 03. 2024 5:48

To: David Svoboda - MarekZ

To je super že to některý lidi takhle mají - je pak vidět, že tvorba kapely má pořád smysl a netyje jen z toho co bylo. Já jejich 80s tvorbu mám hodně rád a začínal jsem na tom, ale pro mě jejich nejlepší alba vyšly až po roce 2000 (BNW, AMOLAD, TBOS). X Faktor jsem pasoval i díky Blazeovi na nejlepší desku od IM v 90s. BTW: Blazeova nová deska Circle of Stone je taky skvělá. Je zajímavý, že oba zpěváci IM vydali výborna alba v rozmezí podstatě jednoho týdne. Posledních pár dnů je na střídačku obě pouštím dokola v práci.

7. 03. 2024 22:30

Mandrake - MarekZ

Za mě určitě jedna ze tří nejlepších desek které Bruce jako sólový umělec nahrál. Pozice alb Accident of Birth a The Chemical Wedding se otřásá v základech - nevím jak to dopadne, je to velice vyrovnané :-D S tvorbou Iron Maiden nebudu srovnávat, to by se míchaly jablka s hruškama. Pěvecky je ale tato deska neskutečná. Bruceovi se hlas samozřejmě s věkem mění, ale to automaticky neznamená, ž k horšímu. Nemyslím si, že by toto album dokázal, řekněme před třiceti lety, nazpívat lépe než v jeho současné formě.

7. 03. 2024 22:23

"kritika" - Quirinus

Tak ono je dosť rozdiel, keď človek napíše "S recenziou nesúhlasím, pretože X a Y. O Z by sa dalo polemizovať" a "recenzent je hluchý chuj, ktorý nevie čo je to dobrá muzika". Tak potom nech sa niektorí nedivia, keď ich recenzent (oprávnene) pošle do prdele. Nie je kritika ako kritika.

7. 03. 2024 15:28

- Chroust

Album je super, 9/10 určitě. A že se tu diskutuje? :-) u většiny recenzí ani pes neštěkne, tak je to snad dobře. Přišli i lidi :-)

7. 03. 2024 14:46

R. Liška - Greg

bla bla bla ... BLA ... bezduché žvásty

7. 03. 2024 12:39

koment - Macháně

já to mám naopak ... jsem rád, že se BD nepokusil o "nářez" (to by bylo opravdu až směšné) a deska je taková temně zamlžená. a zároveň musím říci, že po pěvecky nesnesitelném Frontieru si BD našel parketu ve které je doma. Za mne nemám k jeho výkonu negativních připomínek a velmi se mi líbí.

7. 03. 2024 10:52

- R. Liška

Koukam, že kritika je tady povolena, ale pouze tehdy, kdy se nejedná o kritiku na pana Skálu. :=) Chtělo by to trochu snizit ego. Dickinson prekvapil, ale poslednich deset let se mi prostě zajída jeho hlas. Přijde mi že se při kazdem vyšším tonu snad dusí rýmou ci co. A čekal jsem trochu více energie. Je to takové bez výrazné energie.

7. 03. 2024 10:39

Souhlas - Macháně

Pokud si to vezmeme popořadě: Brave New World 9-10/10 Dance Of Death 7/10 A Matter 8-9/10 Frontier 7/10 Book 7/10 Senjutsu 8/10 Mandrake project 9/10 Takže je jasné, že novinka je super a zároveň skutečně jde o jednu z nejlepších věcí pod kterou je BD od Brave New World podepsán. Agresivitu / Debilitu některých příspěvků nechápu. Proč si kazit radost ze skvělé desky.

7. 03. 2024 10:27

8,5/10 - rublik05

Když Bruce Dickinson ohlásil vydání nového sólového alba „The Mandrake Project“, jež vyšlo po dlouhých devatenácti letech od poslední sólovky „Tyranny of Souls“, bylo hned jasné, že se bude jednat o událost letošního roku. Už dopředu jsem očekával, že to s největší pravděpodobností bude nadprůměrně povedená deska, takže místo obav z výsledku jsem se spíše jen těšil na pořádnou porci kvalitní muziky, na jakou jsme od Bruce Dickinsona, potažmo od jeho domovské kapely zvyklí. Album odstartuje první zveřejněný singl „Afterglow of Ragnarok“, což je silně návyková záležitost se skvělým refrénem. Skladba „Many Doors to Hell“ mě mile překvapila svým hardrockovým vyzněním, druhý zveřejněný singl, o dost hutnější „Rain on the Graves“, má pak zajímavou melancholickou atmosféru. „Resurrection Men“ zaujme mexickým motivem, následuje ji uvolněnější „Fingers in the Wounds“. Povedená je i silně maidenovská „Eternity Has Failed“. Naproti tomu „Mistress of Mercy“ je za mě nejslabší položkou alba. Ne že by byla špatná, nicméně oproti jiným skladbám působí trochu nevýrazně. Závěru alba je spíše pomalejší a epičtější, „Shadow of the Gods“ se pozvolna rozjíždí a plynule přejde ve velkolepý finální opus „Sonata (Immortal Beloved)“. Jako celek mi album přišlo tak nějak posluchačsky přístupnější než poslední desky Iron Maiden, což je dáno nejen relativně střízlivou délkou skladeb, ale i jejich strukturou. Moc se mi líbil zvuk, deska zní výborně, zvuk je silný a hutný, Bruce podává rovněž velice přesvědčivý výkon, tady si zkrátka vše sedlo, jak mělo. Veliká spokojenost.

7. 03. 2024 8:00

- Jan Skala

Není to poprvé, co v diskuzi volíš takový tón, tak se pak nediv. Nevidím jediný dvod pro rušení diskuze, protože debata a konstruktivní kritika je vítaná, ovšem nikoliv invektiva, kterých se zde dopouštíš ty. Naši neplodnou diskuzi mohu zakončit jen konstatováním, že něco co se mu nelíbí, čte jedině blbec.

6. 03. 2024 22:25

- Demonick

"Demonicku, proč vůbec lezeš na tyhle stránky? Odjinud už tě vypudili a ty si myslíš, že tady někoho bavíš? Není to tak, chlapče" - panko asi nebude priveľmi zvyknuty na kritiku, ze? Radšej si urob poriadok v tych svojich "recenziach" a velkohubych vyhlaseniach, a potom rieš diskusiu a posielaj ma kadekam... Po par počutiach novinky tu veľkohubo posielaš poslednych 20 rokov karieri IM do "kytek", ja ti to vytknem a hneď kopeš nožičkami, uražaš ma a posielaš kadetkam ty blbeček? Tak potom radšej vypni celu diskusiu...

6. 03. 2024 16:13

Bruce - Ugljan

Jsem kovaný Iron a můj názor " nesrovnávejte Dickinsona s Mejdnama". Bruce svoje album namýchal podle sebe a ne podle Harrise , což je jenom dobře a vynikající.

6. 03. 2024 14:46

SONATA - Greg

keď som počul Sonatu prvýkrát, hneď ma napadla Paddy a zimomriavky sa znásobili ... Iron nepočúvam od roku 2000 a solo Dickinsona som počul len Balls ... ale tento je fajn, cítiť pokoru

6. 03. 2024 14:09

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07909 sekund.