DEICIDE - Banished By Sin
Pomine-li člověk dvojici nic moc desek z let...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Tak novinka se dost povedla. První půlka alba je...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Po dlouhých deseti letech vydává...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Basti je jeden z nejlepších rockových zpěváků! To...

LUCA TURILLI - Prophet of the Last Eclipse
Po dlouhé době jsem si pustil tuhle desku a musím...

SEBASTIAN BACH - Give´Em Hell
Tento bol super 8/10, nechápem, že nepokračoval v...

MOTÖRHEAD - Motörizer
To bol môj "prvý motorhead" pamätám na recenzie...

BLACKRAIN - Hot Rock Time Machine
Až na to, že tohle vůbec nová deska není. Jsou to...

DARKTHRONE - It Beckons Us All
Poslední dobrá deska Darkthrone je Old Star....

VADER - The Ultimate Incantation
Co dodat.... Stálice slušného poctivého death...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Bruce DICKINSON - The Mandrake Project


Demonick - Greg

môže recenzent písať svoje dojmy z albumu? tuším, že vy neviete opísať nič ... samé kecy ... nenávistné ... tu sa osobné problémy neriešia ...len radosť z hudby

6. 03. 2024 14:04

- Jan Skala

Demonicku, proč vůbec lezeš na tyhle stránky? Odjinud už tě vypudili a ty si myslíš, že tady někoho bavíš? Není to tak, chlapče.

6. 03. 2024 13:53

- Demonick

"A skutečností je, že „The Mandrake Project“ je nejsilnější nahrávkou, pod jakou se Bruce podepsal od dob památného comebacku „Brave New World“." - to že je polovica recenzie zasa zahltena konštatovaním a nudnými kecami, tak na to som si už nejak zvykol, ale TAKYTO BLUD ako čerešnička na torte? To sa "pan recenzent" opäť prekonáva...

6. 03. 2024 11:53

Návrat jak hrom. - David Svoboda

Jestli něco nemusím, je to 80s tvorba Iron Maiden ( a celkově 80s Heavy Metal). Jestli něco miluju, je to tvorba Iron Maiden z let 1990 až po Senjutsu ( a nejvíc The X Factor). A jestli něco vážně moc miluju, je to sólová tvorba páně Bruce Dickinsona. Cokoliv, co od roku 1990 sólově vydal, je pro mě záruka obrovského zážitku a hudební barevnosti. Nová deska má sílu jak hrom, má skvělý zvuk a Bruce má hlas jako zvon. A moc se mi líbí, že to není deska Metalová, ale poctivě Rocková. Má nejoblíbenější Tyranny Of Souls zůstává nepřekonána, ale i tak je to výborné dílo. Vidíme se v létě ve Vizovicích ( a já jen doufám, že nezazní ani jedna skladba od Iron Maiden)......

6. 03. 2024 11:27

Bruce - Jirka Lulek

Líbí se mi přímočarý hard rockový hit "Many Doors To Hell" který šíří kolem pozitivní energii. V "Resurrection Men" jsou vtipně zakomponovány westernové motivy evokující Rodriguezovy filmy s Banderasem, které se v polovině skladby překlopí do nefalšovaného stoner rocku. Podobná proměna se odehrává v baladě "Shadow Of The Gods", která je v druhé půli vystužená sabaťáckými riffy. Vyloženě prudí kolovrátkový cajdák "Face In The Mirror". Zbytek písní obsahuje silně Mejdnovské aroma, které by se klidně po úpravě aranží daly pro domovskou kapelu použít. Asi se Harissovi nelíbily. Jinak chválím skvělý zvuk desky.

6. 03. 2024 9:39

- Quirinus

Mne to, naopak, od prvého vypočutia sadlo ako riť na šerbeľ. Na rozdiel od recenzenta mi Mistress of Mercy príde výborná asi najviac a s výnimkou Eternity Has Failed mi práve tá príde najviac maidenovská. Najviac vo mne však zarezonovala Fingers in the Wounds, až mi je ľúto, že má len tri a pol minúty. To je presne ten typ songu, kde by snáď každý motív mohol trvať dvakrát dlhšie. Za mňa skvelý album.

6. 03. 2024 9:22

- rainmaker

I když už se do alba pomalu dostávám, jsem lehce zklamán, doufal jsem v metalovější pokračovaní jako poslední tři solovky. Snad se naživo dočkáme dostatečného provětrání kompletní diskografie.

6. 03. 2024 6:54

- rumcajs

Z toho, co jsem zatím slyšel, jsem trochu zklamaný (cca 4-5 skladeb). Skladby mi přijdou na Bruce poměrně dlouhé a málo úderné, chybí mi tam kytary, které byly charakteristické pro předchozí Bruceova sólová alba. Možná je zbytek lepší a album jako celek solidní, zatím mě však to, co jsem slyšel, nepřimělo poslechnout si celou desku. A to mám Bruceovu sólovou tvorbu rád a na jeho nové sólové album jsem se těšil jak děcko. Uvidíme.

6. 03. 2024 1:50

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08581 sekund.