CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AMARANTHE - The Nexus


- Cahir

Asi jsem měl po debutu moc vysoké očekávání, takže pocity euforie se zatím po 5ti posleších nedostavili. Některé skladby fakt trošku splývají - pro příště by to chtělo změnit skladatelský přístup (třeba necpat do každé písně všechny 3 vokalisty). Nejvíc mě fakt baví ty 2 největší diskohity, titulka (Jake E je výborný) a Burn with me. Naživo je to fakt dobrá šou a na MoRu to bude s takovým pop/disco metalem mazec! :)

30. 03. 2013 11:53

to crust - Soichiro Honda

tak si pusti Xe-None.. amaranthe vobec nie su nejako originálny

30. 03. 2013 11:47

- Crust

Jasně, těch kapel bylo a je víc, Pain, Kovenant, Illidiance, Engel,... ale u Amaranthe mi to přijde nejtransparentnější a zároveň asi nejsoučasnější, i přesto, že jsou tam zřetelné prvky taneční scény 90.let. Naproti tomu Pain mi spíš přijdou jen jako metal, ač jednoduchý, okořeněný elektronikou. Ale třeba ne debutu z roku 1997 je song Learn How to Die a to je hodně povedený hybrid, kdy kytary jsou přetavené do zvuku a riffů tehdejších synťákových postupů.

30. 03. 2013 10:46

Taneční spodky (svršky) - ov42

Vážně nikdo? A co třeba Pain?

30. 03. 2013 10:22

- Crust

No, jak píše recenzentka, opravdu se to zdá jakoby méně přístupné, což je docela s podivem, ale do stadia pouštět si to pořád dokola (jako u debutu) jsem ještě nedospěl. Taneční spodky (a vlastně i svršky) mi vůbec nevadí, naopak myslím že jsou v tomto dost originální kapelou a takhle to do metalu ještě nikdo nezpracoval/nepřiznal. Takže to opravdu neskrývají, sama Elize popsala druhou desku jako Dance Metal ;-) Ale trochu mi vadí, že spousta refrénu si je vzájemně dost podobných a jedou podle stejného vzorce z debutu. Ale zas je tu Burn With Me, což bude asi druhý klip, která úspěšně vybočuje z jejich soundu. Dávám 8/10, ale snesl bych mnohem víc Elize, její zpěv prostě žeru :-)

30. 03. 2013 10:02

- Bubák

Začátek recenze sedí na 100%, zprvu sem si říkal, co to sakra je? Vždyť jednička se mi líbila. Ale jak píše Verča, každým poslechem mě to začalo bavit daleko víc, takže teď mě to baví dokonce více jak prvotina. Ač se to ze začátku nezdá, novinka je daleko barevnější než první fošna. Jako vrchol desky považuji Burn With Me. Její akustická verze se taky povedla a i akustická Hunger je super, proto mě štvě, že obě písně jsou jen na limitované edici, ale to sem zjistl až po té co jsem si na koncertě koupil desku. Jakkoli ,,nemiluji,,taneční hudbu a u Stratíků mi to spíš vadí, tady se mi to zkrátka líbí. Výborná deska. Elize je famózní. Všem doporučuji navštívit koncert. Tak nějak si představuji ideální show. Všechny ingredience, jako famózní vokální a instrumnetální výkony, výběr skladb k nové desdce, nasazení kapely, zvuk i světla, tomu všemu daly nezapomenutelný zážitek. Myslím, že Amaranthe neřekli ještě poslední slovo a že ještě o nich sakra uslyšíme. Nemožu se dočkat MORu, až je zase uvidím :-) U mě 9/10 Kdo nebude mít trpělivost minimálně 15 poslechů, ať to rovnou vzdá a doplní si známku 5.

30. 03. 2013 8:48

<< 1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08179 sekund.