ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MANOWAR - Hail To England


DESET! - Cipísek*

Jestli někam DeMaiovci nacpali nejvíc černýho větru, tak to bylo právě do Hail To England. Nesmrtelná nahrávka. Recenzent chtěl buď podráždit davy a nebo je úplně z jiné planety.

11. 11. 2021 19:58

- V.

Pro mě jednoznačně nejlepší album Manowar...

11. 11. 2021 15:56

10/10 - Deny

Asi nenapíšu nic objevného - ale bodové hodnocení Hail to England je jedno z největších zklamání a lapsů na tomto webzinu. Kromě krátké instrumentálky Black Arrows, o níž se můžeme přít zda a jak komu sedí či nesedí, album nemá slabší místo. Šest ostatních kousků jsou superskladby, mnohokrát prověřené časem, covery i inspiracemi různých jiných kapel. Co by dnes která z nich dala, kdyby se jí podařil aspoň přibližně složit jeden z takových fláků, jako je Hail To England, Blood Of My Enemies, nebo parádně vygradovaný Kill With Power. U mě je to bez debaty jasných 10 bodů - desku řadím mezi 20 nejlepších metalových alb všech dob.

11. 11. 2021 15:07

- rumcajs

Vcelku souhlas. Hail to England je rozjetá několika peckami, které posluchače navnadí, ale pak následují dvě - tři (titulku totiž taky moc nemusím) slabší kompozice a deska překvapivě rychle končí. Proto chápu tu nižší známku. Kdyby HtE vyšla jako ep, je bez diskuze desítkovou záležitostí. Ale takto je třeba zhodnotit, že se jim na poměrně krátké ploše podařilo na album vecpat i slabší záležitosti. Jak se pracuje s krátkou stopáží, ukazují Rainbow na albu Rising, které je jen o 4 sekundy delší a člověk si z něj odnáší nadpozemský hudební zážitek. Takže i s bodovým hodnocením celkem souhlas.

11. 11. 2021 14:54

10/10 - Zdeněk

Jediná metalová deska všech dob, při níž vám armáda nesmrtelných pochoduje přímo v obyváku. Molochovi tento zážitek evidentně nebyl dopřán, proto poprosím redakci, aby mu tu desku pustila na pořádném odladěném stereu. Zbytek nemá smysl komentovat.

11. 11. 2021 14:01

Recenzent se zbláznil... - Kolík

...nebo co to má, proboha, znamenat? Hail To England je desítková pecka! Oslava metalu, na kterou jako vzor může jen zbožně pohlížet drtivá většina metalových kapel po celém světě. Neskutečné. Ani to snad raději nebudu číst...

11. 11. 2021 13:35

- MichalPuchovsky

Ja by som zase tejto doske dal 9/10. Bola prvou od Manowar, ktorú som počúval a vo svojej dobe ma uchvátila. "Blood of my enemies" je taká bomba, že z nej cvrkám do gatí ešte aj po rokoch vždy, keď ju počujem.

11. 11. 2021 9:29

Klasika - David Svoboda

Kdybych měl jmenovat mou nejméně oblíbenou desku Máňowař ( a mám je rád opravdu všechny), byla by to právě Hail To England. Pro mě osobně je to nejméně zajímavá ( ale samozřejmě stále kvalitní deska). Nicméně mě k srdci nikdy nepřirostla.

11. 11. 2021 7:30

Lukáš - jimmy

Myslím, že v tomto případě se známkuje v rámci celé diskografie Manowar. Jinak u hodnocení musíš brát v úvahu i kontext žánru a doby, jinak by známkování nemělo žádný smysl. A známkovat podle toho, jak je kdo známý, to myslíš snad jako vtip.

11. 11. 2021 5:42

Kdo to recenzoval ? - lukáš

To recenzent : Bože můj, kdo to recenzoval ? Dymytry - Revolter - 8,5 , Manowar - Hail to england - 7,5 .... Kdo ve světě zná Dymytry a kdo desku Manowar - Hail to England. teď je ve světě známá anketa - od nejhorší k nejlepší desce - manowar, metallica či Avantasia. Hail to England je skoro na tom největším stupínku !! Pokud bych měl skutečně hodnotit - 18 z 10 možných .

11. 11. 2021 0:18

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08203 sekund.