PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARAKAIN - Black Jack


- JonathanGray

Další podivně přiznaný cover od Pařízkovy party. Muzika komplet obšlehlá s českým textem a jako autor hudby uveden J. Killy. Evidentně nikde nežádali o svolení k předělávce. Jinak by museli vědět správná jména autorů hudby. Holt začátek devadesátek. A proč song pořádně nevytěžit, když jde o poměrně veliký hit své doby. Natočíme na to klip a pojmenujeme po něm celou desku. Čeští Pepíci nám to sežerou i s navijákem. Sexbomby https://youtu.be/56qHv5aa5go

9. 09. 2019 0:28

- Starej metálista

Arciže! Každému je to jasné, jen bloud v tom může nalézat nepřiznanou kopírku (Hansen by mohl vyprávět). Jak však vidno, i tací se najdou...Deny, osobně mám nejraději tento v tuzemsku prakticky neznámý cover FAAS:https://youtu.be/cq6G4Tu2IQE

8. 09. 2019 22:22

- Petr Z.

Chci jen dodat, že už během rozhovorů k Apage Satanas bylo od kapely řečeno, že skladba "Princess" je reminiscencí na hit od kapely Accept, ve kterém však není použita jediná nota z originálu. Kub, Mach a Žežulka ji na albu nechtěli, ale Brichta s Urbanem ji nakonec zařadili a dodnes je to na koncertech jeden ze stěžejních kousků. Nikde se nepsalo, že to opravdu složil Urban, a že to není od Accept vykrádačka. Je! Víme to všichni. Sám Udo ji tenkrát slyšel a bavil se.

8. 09. 2019 21:42

Pro hluché (a taky slepé) - Deny

Tak jsem si přečetl tuhle zajímavou diskusi a musím souhlasit s Kolíkem i s tím, že je třeba respektovat zásady redakce. U Starého metálisty a hysterického Lukáše mám pocit, že kromě sluchu ztratili i zrak. Tak co je Princess? Pocta? Nebo Fór? Nikoliv. Je to normální kopírka, navíc mizerně zaranžovaná a otextovaná. Komplet celý motiv je od Accept, a kdybyste oba měli zrak v pořádku, tak v bookletu alba najdete jako autora hudby Urbana. Takovouhle drzost by si u coververze jako pocty žádný slušný muzikant na západ od Rozvadova nikdy nedovolil. U nás na východě je to poněkud jiné. I přesto nehodnotím Arakain vyloženě jen záporně, ovšem tohle je přešlap jak prase, který jen dokládá, že se kapela neštítila vykrádat cizí vzory i v normální společnosti zcela nepřijatelným způsobem. To, že ho pak ex-post omlouvala poctou, na tom nic nemění. BTW: Chcete-li slyšet parádní poctu Accept se vším všudy, pusťte si Rage - Fast As A Shark a ne tuhle českou mizernou kopírku oficiálně vydanou jako vlastní autorské dílo.

8. 09. 2019 19:59

To Lukáš - Kolík

Tak ještě něco k tobě, a to už bude osobní: Ty jsi normální hysterka, která ječí, když zde recenzenti nechválí tebou adorované výběry Arakainu. Mají holt takovou zásadu, už dříve jsme zde s redaktory polemizovali nad výběrem, resp. nově nahranými i novými skladbami Grave Digger a dalších kapel. Já bych klidně recenze těch výběrů A. pustil, kdyby je chtěl někdo slušně napsat. Ale můj webzine to není, takže respektuji redakci, že mají tuto zásadu a neřvu tu jako ty, hysterko, jen proto, že není po mém. :-)

8. 09. 2019 19:00

- htaedas

Zbytečně lechtáte trollovo ego.

8. 09. 2019 18:43

- Majk

Souhlasím. Kolík je člověk, který žije ve svém vlastním světě. Jen on má pravdu a jen o umí vnímat kvalitu hudby. Ostatní lidé jsou jen zbytečný odpad, který nerozumí hudbě. :D ...je neskutečné, jaké ego má tento maniak a jak si vůbec dovolí nařizovat co má kdo poslouchat. Ty jsi musel v životě dostávat hodně často přes držku, chlapečku. :) Jsi absolutně nerozumím tomu, že se tady baví x lidí úplně normálně. Všichni v klidu řeší, co se komu líbí, co komu ne Nikdo nikoho nesráží a vzájemně se respektují. pak přijdeš ty, napíšeš, že tenhle poslouchá Alkehol, tak je idiot, tamten zase Overkill, tak je to Tvůj člověk, tamten Kabát, tak je idiot... neuvěřitelné, že lidi jako jsi ty, tadyy pořád ještě existují. Uvědom si, že je Ti u prdele, co kdo posloiuchá za hudbu a nenařizuj lidem, co mají a nemají poslouchat

8. 09. 2019 16:31

Jseš kritik ? - lukáš

To Kolik : Nebyl si v mládí komunistický kritik ? Člověk , který chtěl něčeho dosáhnout, ale házeli ti klacky pod nohy ? Připadáš mi jako kritik Rejžek - Myslí si o sobě , že je hvězda ve svém oboru a přitom tolik lidí ho nemá rádo .............

8. 09. 2019 16:14

To Majk - Kolík

Ty jsi někde četl, že jsem fanoušky Arakainu označil za idioty? Na rozdíl od mnohých jiných jsem zde nenapsal jediný osobní soud. Kde na ty "fake news" chodíš? :-)

8. 09. 2019 15:37

Princess... - Kolík

...není ani kopie, ani pocta, ani coververze. Je to jen hudební zmršenina - karikatura ve stylu jisté domácí kapely, která hrála Running Wild - Evil Spirit a česky k tomu zpívala: Pijte mléko, jezte sýry. :-)

8. 09. 2019 15:35

- Martin

Poslouchat-nějakej brak-někomu stačí....:-))

8. 09. 2019 14:49

Za 10 let . Jednou za 7 let -d - lukáš

Píšeme tady o Arakainu a já si říkám co bude za 10 let... Mně prostě těší, že Arakain vydává desky . Každý tři roky vydá desku. Kabát už vydává desky jednou za pět let !! Metallica poslední desku vydala za 8 let ! Někde jsem četl, že třeba Led zeppelin kdyby vydávali desky jednou za 7 let, tak se rozpadnou !! Já s Arakain, Manowar a Blind |Guardian stárnu. Urbanovi je 60 let a co bude za 10 let ? Brichtovi by bylo 70 let.. Já si od Arakainu koupím třeba slabší desku -Jeckyll .. Ale jsem rád , že Arakain je takhle plodnej !! Metallica říká , že další deska přijde dříve ..Přitom od roku 2016 maj turné a budou na turné ještě v roce 2020 .. Je " móda ", že kapely končej, ale Arakain tu pořád je !! I když mám hodně rád Aleše Brichtu, tak poslední desky vydává se zpožděním .Nová deska se má jmenovat Ubráníme řím .. Měla vyjít už před rokem ,ale zatím nic !! Nejsem fanatickej fanda Arakainu, ale mám raád kapely na které se můžu spolehnout.

8. 09. 2019 12:14

TO: Kolik - Majk

Ty jsi fakt nehorázný zabedněnec. A klidně mi tento koment smažte. Absolutně nechápu, jak si můžeš dovolit soudit lidi podle toho, co poslouchají a co mají rádi za hudbu. Respektuj ostatní názory, i když třeba s nimi nesouhlasíš. Je to slušnost a zásada lidského chování. Označovat fanoušky Arakainu za idioty mi přijde přinejmenším naprosto trapné a ubohé. Navíc v mnoha věcech absolutně nemáš pravdu a vůbec nevíš, která bije, tak tady že sebe nedělej blázna, neboť jsi všem akorát pro smích! Jakmile nekdo napíše svůj názor, který je jiný než Tvůj, tak je automaticky idiot. Jediný idiot z celé diskuze jsi ty!

8. 09. 2019 12:11

Salto mortale - kvalita ?! - lukáš

Podle mě Salto mortale dostane 10 z 10 možných. Od Black jacku Arakain ubral na rychlosti a trochu mě ta rychlost chyběla i na dalších deskách. Zapomněl jsem na skladbu Zapomeň. Po Motýlu noci asi nejlepší Arakainovská balada. Arakain v roce 1992 oslavil 10. výročí v Lucerně, kde bylo asi 3 tisíce fandů. Na to, že v Lucerně je vždy špatný zvuk, tak History live dopadlo co se týče zvuku skvěle. Arakain v době 1992 si říkala , že pokud nepříjde do Lucerny hodně lidí, tak to zabalej !! Ale Lucerna byla plná a Arakain to nakoplo do dalších let.

8. 09. 2019 11:40

Polymetal - legenda !! - lukáš

To ALL : Když už se bavime tady o metalových kapelách, tak bych doporučil východočeskou legendu Polymetal. Dema - Ve znamení kříže, Hazardní hráč, Jezdci z pekel by i dnes hodně zaujali metalové fandy. V 80. tých letech hráli právě třeba s Arakain. Alain Pešta byl výborný zpěvák !!

8. 09. 2019 11:33

- V.

Český metal není jen Arakain, Kreyson a Citron :-)

8. 09. 2019 10:13

- Starej metálista

Kolíku, pobavil jsi mne. Díky.

8. 09. 2019 0:13

- Starej metálista

Přesně tak, Princess byla od samého počátku zamýšlena jako pocta Accept, takže argumenty páně Kolíka jsou v tomto punktu zcela pasé...Když už je řeč o riffových inspiracích https://youtu.be/VXUYGraNtHU

8. 09. 2019 0:10

Princes je fór. Avantasia . - lukáš

To Kolik : Jestli nevíš, tak Princes je fór. Ten riff od Accept, tam je. Název písně evokuje hudbu. Princes je kopírka, ale myšleno ve foru. Avantasia : Vím, že to sem nepatří..Avantasia. Tady Koliku je popírování helloween a nebo není ? Opravdu Sammett složil písně Avantasie, hlavně myslím s Kiskem jako kopírky helloween ?

7. 09. 2019 21:28

Annihilator ... - lukáš

To oree : Naposlouchané mám od Annihilator Alison in hell a Never never land. Další desky se mi nelíbily.

7. 09. 2019 21:24

<< 1 2 3 4 5 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07959 sekund.