NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SKID ROW - The Gang`s All Here


- Meres

To je jedno, už navždy zostanú druholigovkou čo hraje po putykách za párek a pivo.

28. 03. 2024 11:49

- Jan Skala

Podle mě neklapne, ač bych si to sám přál. Teď je tam Lzzy Hale, ale to není řešení.

27. 03. 2024 22:23

- orre

Tak Skid Row světe div se, jsou zase bez zpěváka!! Tak co, už to klapne?

27. 03. 2024 17:34

- Desmond

Skid Row & Slave to the grind + ep B`sides klasika, pak už jsem je pustil z dohledu. Tohle nové cd ale vypadá dobře. Nemůžu si pomoct, ale zejména v titulní The gang`s all here slyším hlavně v refrénu Hardcore Superstar. V Not Dead Yet zase slide kytara připomíná You`re So Vain od Faster Pussycat, akorát že v rychlejším tempu.

22. 10. 2022 20:25

První - b.wolf

dvě fošny mě kdysi dokonale rozsekaly, třetí, vychvalovaná "Subhuman race" je otřes, takže na novinku jsem ani nereflektoval; inu, chybami se člověk učí, leč učenost není výsledkem chyb, že... Výborná deska, kdyby vyšla o pár let dřív, byla by to bomba. 9/10

20. 10. 2022 12:01

- Guns

Domy chápu tě, ale zrovna tahle deska by tě mohla zaujmout a možná by jsi i tu hůl opravil :) Jako mohu vřele doporučit.

19. 10. 2022 16:31

- Domy

Už třetí deska ještě s Bachem stála za prdlajz. Nikdy jsem jí nepřišel na chuť. Skid Row je bohužel kapela dvou prvních desek. Tenhle pokus ať je jakkoliv dobrý přišel zatraceně pozdě. Vlastně si ji asi ani neposlechnu, už jsem nad nimi zlomil hůl. Trochu to připomíná osud českých Motorband :(

18. 10. 2022 21:21

- Guns

Orre ona už, ale třetí deska nebyla ani z daleka tak silná jako předchozí dvě, tak bůh ví jak by se kapele dařilo se Sebastianem. Myslím si, že by nejspíše už taky neměli takový velký úspěch jako v době první dvou desek.

18. 10. 2022 20:14

- Guns

Já jsem z desky strašně nadšený. Sakra mě mile překvapila. Tohle je deska, která měla vyjít po Slave To The Grind. Pořádná silná a šlapavá deska, kde hlavně Erik zpívá nebal bych se říci srovnatelně s Bachem. Někde předvádí fakt veliké šílenosti, které mě šokovali stejně jako u Bacha. Co se hudby týče, tak se mě líbí. Je to vlastně takový výběr z první a druhé desky. Deska je i hodně dobře ozvučená a vlastně se mi líbí skoro nejvíce, co jsem od kapel toho to žánru slyšel. Většinou znějí strašně podbízivě a líbivě než je únosné. Třeba takoví Crazy Lixx. Dobrý zvuk, kytary, ale ty refrény, to je kolikrát fakt hnus. Něco jako u nás třeba Dymytry, Traktor, Škwor a podobně. Takže za to jsem strašně rád, že je to všechno v pohodě únosné. Jinak co se podobností písniček týče, tak já vůbec v písni The Gang`s All Here neslyším Youth Gone Wild, ale spíše v Resurrected hlavně v refrénu. Mimochodem hodně dobrá skladba. V World`s On Fire opět vůbec neslyším Midnight/Tornado. To v When The Lights Come On zase já hodně slyším výbornou Piece of Me. Už jen ta basa na tu píseň upozorní nehledě na to, že se v ní objeví kousek hlavního kytarového riffu Piece of Me. A to že má vlastně i podobnou skladbu písně, je taky více než jasné. Ale to je fuk. Za mě výborná deska, která asi nemá slabé místo. Možná ne každá věc je až taková pecka, ale v podstatě si každá drží nadprůměr. Hodně mě překvapilo, že je na desce jenom jeden ploužák ovšem za to sedmiminutový :) Je ovšem hodně dobrý. Má i podobnou sílu jako výborné 18 And Life, I Remember You a Quicksand Jesus. Ne až takovou, ale je to velice povedená skladba. Za mě deska 9/10. Hodně podařená věc.

18. 10. 2022 20:08

- orre

Přesně tuhle desku vydat museli! Jen je to sakra všechno strašně pozdě. Na prahu šedesátky už válet prostě nejde a legendární energické koncerty jsou ty tam. Proč zahodili tolik let s naprosto nevhodnými zpěváky nechápu. Na druhou stranu i samotný Bach řádně fotrovatí a obávám se, že taková sláva by to nebyla ani s nenahraditelným! Svým způsobem chápu nechuť spolupráce s ním. Musel to být strašný k...t! Je to všechno nešťastná kombinace hlavně pro fanoušky. Neznám kapelu, která by takovým způsobem přišla o hvězdnou kariéru.

18. 10. 2022 13:48

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09584 sekund.