DARKTHRONE - It Beckons Us All
Eternal Hails je perfektní deska. Jedna z jejich...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Re Audi: Skus si vypočuť posledný album...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Ve své době jsem spor " o Citron" dost sledoval a...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PINK FLOYD - The Final Cut


- Wildhoney

Pane Skála, zcela správně píšete, že je úplně jedno, jestli s Watersem osobně souhlasíte nebo ne. A přesně proto to nepatří ani do recenze. Nějaké své zpravodajské weby a jejich hry na jediný názor si strčte za klobouk. Tohle není zpravodajský web, ale web hudební a to, co jste předvedl, je stupidní amatérismus. Pokud chcete vykřikovat své jediné správné názory do světa, nikdo vám samozřejmě toto právo neupírá. Jen jste zvolil krajně nevhodný prostor. Založte si třeba blog na iDnes, kde můžete svou obsesi liberály rozepsat do těch nejpikantnějších detailů, pohoršovat se obšírně nad elitáři či dezoláty, nebo všem sdělit, proč si myslíte, že jste chytřejší a máte lepší názory než Koller s Klusem (ač si před zveřejněním článku nejste schopen zjistit ani správný název desky, o které píšete). Jen houšť. Že tyto kraviny řešíte na webu hudebním, je zkrátka stupidní. Předpokládám, že nikdo z redakce nechce MF měnit na web politický, proto by bylo hezké, kdybyste se drželi psaní o hudbě.

18. 03. 2024 18:34

- Jan Skala

Jelikož Waters je známý i svým politickým aktivistem, který v rámci PF přenesl především do této desky, tak sem poznámky vůči liberalismu určitě patří. Je jedno, jestli s ním osobně zcela souhlasím nebo ne, ale hra na jediný správný názor, jak to prezentuje řada zpravodajských webu zde místo mít nebude. Zaprvé bysme se neshodly ani v rámci redakce a zadruhé škatulkovat lidi na elitáře a dezolaty je nesporna ohavnost současnosti. Co do recenze rozhodně nepatří jsou právě Koller s Klusem a proto byli zmíněni hen v diskuzi.

18. 03. 2024 17:49

- Ferda

tak, amatérští pisálci, piště to laskavě tak, aby když už sem vlezeme, nás to neobtěžovalo! A už vůbec ty obtěžující ohavnosti v diskuzích nerozvíjejte!!! samá politika a světonázory to tady je :D

18. 03. 2024 16:48

- Wildhoney

Pane Skála, nezlobte se, ale ukázal jste se jako publicistický neumětel. Nebudu řešit faktické nedostatky ve vaší recenzi, neboť těch se v různé míře dopouští všichni amatérští recenzenti a Metal Forever určitě nepatří zrovna k top publicistickým webům. Největší přešlap nicméně spatřuji ve vaší snaze nacpat do hudební recenze dost stupidním způsobem svůj politický názor, který opravdu nikoho nezajímá. Je mi úplně jedno, zda jste liberál, konzervativec, komunista nebo třeba neonacista a byl byste hodný (a především profesionální), kdybyste si to nechal pro sebe a neobtěžoval tím čtenáře, kteří si chtějí přečíst recenzi na hudební počin Pink Floyd, nikoliv váš názor na "ohavnost liberálů". Stejně tak nikoho absolutně nezajímá (zvláště pak u recenze na Pink Floyd), co si myslíte o Klusovi nebo Kollerovi. Pokud chcete psát o svých politických světonázorech, hudební web určitě není dobrá volba.

18. 03. 2024 16:22

- Jan Skala

Díky za upozornění, opraveno. V názoru na Waterse se po hudební stránce jistě shodneme, myslím, že jsou cenné i jeho sólovky. Co se týče lidského pohledu, tak jistě divný patron bude, obzvlášť dnes ve vysokém věku má své mouchy, ale já se s řadou jeho názorů (samozřejmě ne všemi) dokážu ztotožnit. Pořád je mi bližší než Waters než názory pánů Kollera či Kluse.

18. 03. 2024 15:25

název alba - Zoran

Správně se album jmenuje The Final Cut - a ne "Cuts". Já ho mám docela rád...

18. 03. 2024 13:42

Roger .... - H.R.

Muzika Pink Floyd je věčná a i když je Final Cut v kontextu tvorby slabší, co by za něj dali jiní. Kapitolou samou je Rorer Waters... na jedné straně osobnost hudby, na straně druhé hodně divnej patron jehož názory jsou v poslední době opravdu hodně chucpe. Otázka je jestli by "jiný" Waters udělal takovou desku jako The Wall. Hudebně paráda, lidsky ho asi lépe nezkoumat. Za mě je hodně zvláštní. Asi proto že jsem bytostný liberál..

18. 03. 2024 13:19

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08772 sekund.