Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MEGADETH - Super Collider


to IFA - MARA 91

Souhlas.

19. 06. 2013 22:14

to MARA 91 - IFA

Tak nějak mně to bouchlo přes uši. Ale to se dneska stává, že se něco podobá. Záměr určitě ne, jen už asi bylo vše vymyšleno v tomto odvětví...

19. 06. 2013 19:39

Forget To Remember - MARA 91

IFA: Hooooodně vzdálená podobnost tam je, navíc záměr to podle mě 100% nebyl ...narozdíl od té podobnosti otevíráku s Children of the Grave od Black Sabbath, tam je to minimálně hodně sporný. Ale Forget to Remember je v pohodě, vykradačka to není.

19. 06. 2013 16:42

Forget To Remember - IFA

V refrénu téhle skladbě regulérně slyším Accepty, konkrétně skladbu Winter Dreams z Balls To The Wall. Asi pro to, je ra skladba tak dobrá...:))

19. 06. 2013 15:56

Nuda, nuda a zase nuda. - lukáš

Tak po posleších nového alba Masterplan, jsem si dal záležet abych Super collider co nejvíce naposlouchal ..... Bohužel skladby jsou unylé, nudné, spíše mě přijdou ža jsou napsané na objednávku - pro mě 3,5 z 10 možných.

16. 06. 2013 21:02

Recenze - Kropis

Album si u mě už pomalu sedá a opravdu skončí tak na 8,5-9/10. Je to parádní deska a ty 2 bonusové písně, zejména house divided se vůbec neměly řešit jako nějaké bonusy :) Jinak recenze jako taková je nic moc, o hodnocení mi nejde, to je každého věc, ale zabývá se až moc jinými věcmi než samotnou deskou a není zde ani věta o textech, což byla vždy doména Davea a opět se povedly. Co se týče bookletu, mám CD i vinyl a na vinylu je hodně znát, že přední obal je slabší. Mnohem víc se mi líbí obal singlu Super Collider nebo se mohlo použít něco z vnitřku bookletu, kde jsou daleko povedenější kousky. Recenzi budu samozřejmě sdílet na megadeth.cz, zatím 3. recenze v českých vodách, to je dost málo.

16. 06. 2013 15:55

Super Collider - MARA 91

Pro mě osobně Super Collider a United Abominations nejlepší desky Megadeth v 21. století. Nápadů je na novince dost, jen to chce vy*rat se na předchozí tvorbu, sednout si k tomu s čistou hlavou a naposlouchat to.

16. 06. 2013 14:40

- Pepsi Stone

K Endgame bych možná přidal ještě The System Has Failed, ovšem jinak Megadeth posledních let prostě nápady nemá.

16. 06. 2013 14:25

- rainmaker

ještě větší odpad než bylo Thirteen!! z novější tvorby jasně nejlepší Endgame

16. 06. 2013 13:27

Megač - Demonick

Heh, až som sa pri čitani tejto recenzie parkrat pousmial. Chapem, ze kazdemu sa pači niečo ine, ale nemozem si pomoct. Vadi mi hlavne označenie Kingmaker za dobry otvarak (ta vykradačka Children... od Sabbatov je ako past na oko). Ta skladba je totiž tak nudna, až z toho bolia uši. Kdeže su tie časi Sleepwalkers, Blackmail The Universe (naschval nezachadzam hlbsie do minulosti). Dalšia vec, ktora ma dvihla zo stoličky, je odkopnutie snad najlepsich (!!!) veci na cd, a to vybornych Dance, Beginning a The Blackest Crow. Tie jedine maju pravu a nefalšovanu atmosferu 90´ Megadeth! Vyborna je taktiež Built For War (ten zborovy choral v druhej polovici je niečo prekrasne). Naopak, priam citit nemozem Forget To Remember (neskutočne vlezla skladba, toto určite nie Dave!) a Burn (tu je problem hlavne \\\\\\\\\\\\\\\"juchuchu\\\\\\\\\\\\\\\" refren, ktory kazi inak dobru heavy skladbu).

15. 06. 2013 22:36

Super Collider - MARA 91

Pepsi Stone: ...jen tvůj názor ...a imitovat doby 88'-94' nemá význam, co bylo to bylo, RiP je jenom jeden, Youthanasia je jenom jedna atd. nemá cenu to s tím porovnávat. To platí pro všechny skupiny

15. 06. 2013 20:46

- Pepsi Stone

Tahle deska je prostě jedna z nejhorších, jakou kdy Megadeth vydali. Kdeže jsou doby 1988-1994...

15. 06. 2013 20:16

- Hellhammer

Megadeth jsem nikdy neposlouchal.Rozhodl jsem se udělat vyjímku.I když nerad poslouchám hudbu,kterou tvoří arogantní blbounové,tzn debilní názory a výlevy hlavního protagonisty Mustainea,(viz kauza Rotting Christ a společné (ne)vystoupení),přece jen chtěl jsem zkusit něco nového... Takže:Hudba je docela retro, místy dobrá,bohužel zpěv se nedá..Kdyby si Mustaine najal zpěváka a on se držel kytary,tak je to hudebně docela OK deska,takhle je to kvůli tomu zpěvu tlačenýmu "skrz nos" pro mě blbý. Humbuk kolem kapely nechápu,celé to na mě působí jak zaseklé v roce 1988.. 4/10 a nikdy více.Tomuhle žánru asi na chuť nepřijdu nikdy:(

15. 06. 2013 16:56

poslední desky - MARA 91

Žíla: Mě se System líbil jen na prvních pár poslechů, má hodně výrazných míst, prakticky v každé skladbě ...jenže zároveň tam v každé skladbě něco skřípe, nevím proč, ale při poslechu Systemu mě vždycky něco vyruší, divný sólo, dinej refrén, divnej riff, ...je to zvláštní deska. Každopádně úvod recenze je úsměvný, něco ve stylu: Achjo, dřív to bylo lepší, teď je to horší, kde jsou ty časy... :-D to je prostě normální věc, jde o 14. album, když se na to bude posluchač dívat takto, tak bude vždycky zklamanej, nemá to smysl ...jako možná takovej Endgame byl trošičku návratovej, hodně říznej, svižnej, tvrdej, možná proto měl úspěch (alespoň podle recenzí a diskusí na netu všeobecně), ale když ho porovnám s odvážnější novinkou, tak na něm najdu mnohem méně zajimavých momentů.

15. 06. 2013 15:12

SC - Žíla

Deska System Has Failed se mi vůbec nelíbila,naopak poslední dvě desky se mi líbí,vše je věc subjektivního názoru.

15. 06. 2013 14:38

- Stick

Mně se nelíbí ani hudba, ani booklet. Pro mě asi největší zklamání letošního roku, i když se to asi dalo tušit..

15. 06. 2013 14:09

Super Collider - MARA 91

Za mě jednoznačně 9/10. Velmi zdařilá deska. Po 1. poslechu nic moc, ale pak to roste a roste. Za vyloženě slabou skladbu považuju pouze 10ku (příšerný refrén). Jinak si desku opravdu nemůžu vynachválit. 1. půlka je víc thrash/heavy (až na titulní Super Collider), ty vály nemají chybu, riff v Built For War je fantastický, všechno to uzavírá asi nejlepší věc na albu Dance In The Rain, to jak tahle skladba graduje je lahůdka. Druhou - melodičtější a rockovější - část zahajuje parádní Beginning Of Sorrow, následující skladby nezaostávají ...až 10. Don't Turn Your Back trochu skřípe. Takže u mě až na detaily maximální spokojenost. Po cca 15 posleších se nebojím říct, že Super Collider patří mezi ty lepší alba Megadeth. P.S.: Mám origo a chválím i velmi zdařilý booklet ...i podle něj jde poznat, že si Dave a spol dali tentokrát opravdu záležet.

15. 06. 2013 13:57

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0831 sekund.